پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۵۱

بیست و نهمین دوره/

مشکل عکاسان جشنواره برای ورود به سالن برج میلاد

مشکل عکاسان جشنواره برای ورود به سالن برج میلاد

عکاسان رسانه‌های مختلف دیروز یکشنبه 17 بهمن‌ماه گلایه خود را از این که نمی‌توانند زمان نمایش وارد سالن برج میلاد شوند با دبیر جشنواره مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در دومین روز برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر عکاسان خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مختلف از این که نمی‌توانند زمان نمایش فیلم‌ها در سالن برج میلاد باشند گلایه کردند، عکاسان که با کارت‌هایشان فقط می‌توانند مراسم را پوشش دهند گلایه و انتقادشان را به مهدی مسعودشاهی دبیر جشنواره مطرح کردند.

با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعداد کارت‌هایی که صادر شده پاسخگوی عکاسان نیست و اگر آنها بخواهند وارد سالن شوند ظرفیت سالن پر می‌شود، البته به نظر می‌رسد مسعودشاهی به عکاسان قول داده آنها بتوانند در سانس‌های خلوت سینمای مرکز همایش‌های برج میلاد در سالن باشند.

کد خبر 1247711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha