پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۴۷

نمایشگاه "میراث" در نگارخانه هفت ثمر

نمایشگاه "میراث" در نگارخانه هفت ثمر

نمایشگاه عکس و چیدمانی با عنوان "میراث" در نگارخانه هفت ثمر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، "میراث" مجموعه‌ای دنباله‌دار است که 22 قاب از این مجموعه در نمایش نخست از مجموعه‌های قرمز و سفید و سبز ، 22 تا 27 بهمن 1389 در نگارخانه هفت ثمر ارائه می‌شود.

امیرعلی گلریز در مورد این نمایشگاه نوشته است: در دهمین نمایشگاه انفرادی‌ام با استفاده از فوتواسکن‌هایی که برآورد چیدمانی از عکس‌ها و اشیاء هستند، به تصاویری رسیده‌ام که در قالب کلاژ و جعبه نور به نمایش درمی‌آیند.

وی افزود: در نهایت با ترکیب آن سه رنگ به پرچمم می‌رسم و جدای از تمام آنچه جزء به جزء به آنها پرداخته‌ام و به میراث بر می‌گردند ، به هویت ملی‌ام می‌رسم که باور دارم، میراث گرانبهائی‌ است.

گلریز عنوان کرد: از سوی دیگر بر این باورم که میراث از آن دسته واژگانی است که زیرمجموعه موارد و معانی حقیقی، واقعی، کنایی، استعاری و.. آنقدر گسترده است که شاید هر یک از ما بتوانیم به سادگی در پایان عمر، جدای از آنچه داریم و نداریم، شاعرانه بگوئیم که هستی، میراث من است و امید ببندیم تا آیندگان نیز به شیوه خویش از آن پاسداری کنند.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه پنجم، شماره هشت مراجعه کنند.

کد خبر 1250111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha