پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۵۱

سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در وین اتریش آغاز می‌شود

سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در وین اتریش آغاز می‌شود

سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در کشورهای اتریش و فرانسه با حضور معاونان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پنجشنبه 21 بهمن ماه افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه آثار سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته‌های عکاسی، پوستر و کاریکاتور پنجشنبه 21 بهمن ماه در وین اتریش و پاریس افتتاح می‌شود.

نمایشگاه آثار سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در مجموعه "رادولفزهایم"وین اتریش و در خانه فرهنگ ایران در پاریس فردا گشایش می‌یابد.

نمایشگاه آثار سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته‌های عکاسی، پوستر و کاریکاتور در نگارخانه هنر ایران در ونیز ایتالیا با حضور علی اسماعیلی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عبدالرحیم سیاهکارزاده ، دبیر اجرایی سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گشایش یافت.

اسماعیلی در این مراسم با اشاره به حضور و مشارکت گسترده هنرمندان در سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: امسال برای اولین بار آثار تجسمی در دیگر کشورها هم نمایش داده می‌شود که این سبب می‌شود هنر ایران به دیگر کشورها معرفی شود.

اسماعیلی همچنین گفت: برگزاری جشنواره در دیگر کشورها به گسترش تعامل و ارتباط فرهنگی هنری کشورها کمک می‌کند و زمینه گسترش و تقویت فعالیت‌های هنری مشترک می‌شود.

نمایشگاه آثار سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در نگارخانه هنر ایران در روتردام هلند و موزه ملی آکرا در غنا و در دمشق، پایتخت سوریه برپا شده است.
 

کد خبر 1250121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha