به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، احمد مهدوی شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاح کارخانه رسا لوله پاسارگاد که تولید کننده نسل جدید لوله و اتصالات پلی اتیلن سه لایه توأم است در شهرستان ابهر تصریح کرد: پس از گذشت 32 سال از انقلاب پربرکت اسلامی، برغم تحریم های فراوان شاهد پیشرفت و توسعه در همه زمینه ها هستیم.
مهدوی این امر را به دلیل جانشینی و تدبیر مقام معظم رهبری، هوشیاری مردم و اخلاص مسئولین و خدمتگزاران نظام دانست و افزود: امروزه نه تنها در بسیاری از زمینه ها می توانیم نیازهای خود را تولید کنیم بلکه آنها را به سایر نقاط دنیا نیز صادر می کنیم.
وی با اشاره به کارخانه رسا لوله پاسارگاد خاطر نشان کرد: این کارخانه یک کارخانه دانش بنیان با تکنولوژی بالا است که با تولید لوله پلی اتیلن سه لایه توأم در حال نیاز دو استان و پس از توسعه آن می تواند نیاز کشور را در این زمینه برطرف سازد.
نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: لوله های پلی اتیلن تولید شده با تکنولوژی بالا در این کارخانه همچنین می تواند به سایر کشورها صادر شود.
مهدوی، کار کسانی را که به توسعه و تولید اقتصاد کشور کمک می کنند عبادت عنوان کرد و گفت: کمک به اقتصاد کشور و تولید ثروت نوعی عبادت و خدمت به خلق خداست.
کارخانه شرکت رسا لوله پاسارگاد در زمینی به مساحت 20 هزار متر مربع و زیر بنای مفید چهار هزار متر مربع و سرمایه گذاری بیش از شش میلیارد تومان، روز چهارشنبه با حضور استاندار زنجان در شهرستان ابهر افتتاح شد.
لوله های تولید شده در این کارخانه در شبکه های انتقال و توزیع آب آشامیدنی کاملا ً سالم و بهداشتی، آبیاری و آبرسانی تحت فشار، صنایع کشاورزی، انتقال گاز و سیالات نفتی، آب گرم، پسابهای صنعتی، انتقال گاز و سالات نفتی و صنایع برق و مخابرات کاربرد دارد.
نظر شما