پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۱۲

حجت‌الاسلام ارزانی:

پیروان ادیان توحیدی باید در جبهه‌ای واحد با بی‌دینی مبارزه کنند

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی اصفهان گفت: سخن پیرامون یکتاپرستی، توجه به اخلاق، پاسخ به چالشهایی چون جهانی‌سازی و بحث سنت و تجدد نیازمند این است که پیروان ادیان در جبهه‌ای واحد قرار گیرند و با بی‌دینی مبارزه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی شامگاه پنجشنبه در نخستین همایش ملی ادیان توحیدی و نقش انقلاب اسلامی در وحدت و آزاد‌اندیشی اظهار داشت: دین می‌تواند پاسخگوی نیازهای جوامع بشری امروز باشد.

وی افزود: دبیرخانه همایش ادیان توحیدی طی جلساتی با دو نفر نماینده از هر یک از ادیان، اساسنامه این همایش را به تصویب رساند.

رئیس دبیرخانه ادیان توحیدی اصفهان تصریح کرد: قرار نیست که در این همایش تبلیغ دین خاصی شود بلکه این نشست برای ایجاد وحدت برپا شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان ذاشت: انسان معاصر در جهان مدرن به بی‌معنایی و پوچی رسیده چرا که دین را کنار گذاشته‌اند.

حجت‌الاسلام ارزانی مهمترین گفتمان مشترک ادیان توحیدی را دعوت به یکتا پرستی دانست و افزود: افزایش همدلی ادیان، کاهش تزلزل پیروان آنها را به دنبال دارد.

وی اظهار داشت: سخن پیرامون یکتاپرستی، توجه به اخلاق، پاسخ به چالشهایی چون جهانی‌سازی و بحث سنت و تجدد نیازمند این است که پیروان ادیان در جبهه‌ای واحد قرار گیرند و با بی‌دینی مبارزه کنند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان ادامه داد: برگزاری نشستها و همایشهای این دبیرخانه با هدف دعوت به وحدت و گفت‌وگو پیرامون مشترکات خواهد بود.

وی تصریح کرد: امروز در این جامعه به اخلاق نیاز داریم اما اخلاق اگر به همراه توحید نباشد به سرانجام و مقصود نمی‌رسد.

حجت‌الاسلام ارزانی اضافه کرد: در جامعه امروز باید فناوری‌های جدید را در راستای موحد کردن انسان‌ها استفاده کرد.

وی افزود: خلا معنویت که بحث مهمی در جامعه امروز است، جزو مهم‌ترین دغدغه‌های ادیان توحیدی به حساب می‌آید.

کد خبر 1251038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha