حجت الاسلام غلامرضا شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه تقویت فرهنگ عمومی لازمه توسعه همه جانبه است، افزود: برای رسیدن به توسعه فرهنگی باید برنامه ریزی جدی تر صورت گیرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه اگر هنجارهای یک جامعه به فرهنگ تبدل شود، بسیاری از آسیب و رفتارهای ضد فرهنگی برطرف خواهد شد برضرورت توسعه امکانات فرهنگی برای تامین نیازهای جوانان و نیز ایجاد بستر فعالیت های فرهنگی تاکید کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان حجاب و عفاف را مهمترین رکن سلامت عمومی و معنوی جامعه دانست وافزود: فرهنگ حجاب وعفاف باید با رویکرد فرهنگی دربین نسل جوانان ونوجوان جامعه نهادینه شود.
وی در ادامه سه عامل موفقیت مردم ایران در امتحانات الهی و پیشرفت های مادی و معنوی شامل بصیرت، احساس تعهد و مسئولیت و تکلیف گرایی و حضور به موقع در صحنه است، دانست و اظهارداشت: داشتن بصیرت مهمترین نیاز و اولویت نخست جامعه اسلامی است.
شفیع زاده همچنین با طرح سئوالی مبنی براینکه چرا مقام معظم رهبری بر بصیرت تکیه دارند، یادآورشد: نداشتن بصیرت و شکست در امتحان الهی موجب انحطاط جامعه می شود.
نظر شما