پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۰۰

خط 147 "ندای امداد هلال احمر" در اردبیل راه اندازی شد

خط 147 "ندای امداد هلال احمر" در اردبیل راه اندازی شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از راه اندازی خط 147 تحت عنوان "ندای امداد هلال احمر" در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، میر‌فخرالدین زاهد بعد از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح خط ندای امداد هلال احمر اردبیل اظهار داشت: با این خط تلفن مردم می‌توانند از نیروهای متخصص هلال احمر خدمات مطلوبی دریافت کنند.

وی اضافه کرد: با راه‌اندازی این خط گام بلندی برای امداد‌رسانی سریع، کاهش تصادفات جاده‌ای و افزایش ضریب ایمنی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل برداشته خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به نوسازی ناوگان امدادی این جمعیت طی سالهای اخیر افزود: هم اکنون با تجهیز و نوسازی ناوگان امدادی، کاهش زمان رسیدن به صحنه و سرعت عمل عملیات، شاهد کاهش تلفات در استان هستیم.

وی همچنین از اجرای طرح "هر مسجد دو امدادگر" در برخی از شهرهای استان اردبیل خبر داد و افزود: این طرح به سرعت در دیگر مناطق استان نیز اجرا خواهد شد.

زاهد با تاکید بر ضرورت توسعه پایگاه های امدادی در مناطق ضروری استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر انبارهای امدادی در شهرستانهای پارس‌آباد، بیله‌سوار و گرمی در حال احداث است.

مدیرکل بحران استان اردبیل نیز در این مراسم طی سخنانی کاهش تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای را طی سال جاری در سایه تجهیز ناوگان امدادی و تلاش امدادگران هلا احمر و راهداران استان دانست.

علی اسلامی یاد آور شد: این استان طی سالهای گذشته در زمنیه تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن وضعیت مطلوبی نداشت، اما با توجه و سرمایه گذاری لازم در توسعه نیروهای امدادی هم اکنون با روند نزولی در کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای روبرو هستیم.

وی فرماندهی مدیریت را در زمان بحران یکی از مبانی اساسی در بروز و کنترل حوادث عنوان کرد و ابراز داشت: اگر این مدیریت به صورت جامع، کامل و با در نظر گرفتن امکانات تجهیزات و نیروی انسانی نباشد، ممکن است در انجام امور با مشکلات و نارسایی‌های بسیاری مواجه باشیم.

مدیرکل بحران استان اردبیل با اشاره به برگزاری رزمایشهای تخصصی امداد و نجات از سوی جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد: تحقق این مهم در حال حاضر آمادگی نیروهای امدادی جمعیت هلال احمرا ارتقاء داده و باید این روند تداوم داشته باشد.

کد خبر 1254709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha