پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۵۸

پناهیان :

زمان برخورد با فتنه گران فرا رسیده است

زمان برخورد با فتنه گران فرا رسیده است

حجت الاسلام علی پناهیان در مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله با اشاره به وقایع روز 25 بهمن خطاب به مسئولان، گفت: زمان برخورد با فتنه گران فرا رسیده است زیرا نه تنها پاسخ مطالبات مردم در داخل که حتی نمی توانیم پاسخ مردم آزادیخواه جهان باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا پناهیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه در مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله که در اغتشاشات روز 25 بهمن 89 به شهادت رسید، اظهار داشت: مردم مصر و تونس و یمن ثمره خون شهدای ما را امروز می بینند و خطاب به ما می گویند ما مستکبر بزرگی مثل مبارک را از اریکه پایین کشیدیم آیا شما نمی توانید با چند نفر فتنه گر برخورد کنید؟

وی تصریح کرد: من خطاب به مسئولان اعلام می کنم آن چیزی که امروز از مردم دیده می شود خشم و احساسات نیست بلکه جزای قانونی کسانی است که امنیت کشور را از بین می برند و زمینه حضور منافقین را فراهم می کنند.

پناهیان افزود: این مردم می خواهند نه تنها سران فتنه بلکه سیاستمدارانی که زمینه حضور منافقین و پشتیبانی آمریکا را مهیا کرده اند نیز از صحنه سیاست حذف شوند. کدامیک از سیاستمداران در آغاز اینگونه اغتشاشات پیش بینی نمی کرد که منافقین می آیند، اسرائیل و آمریکا از آنها پشتیبانی می کنند و خون مردم ریخته می شود. چنین افرادی بی شک احمق هایی هستند که در عرصه سیاست جا خوش کرده اند.

وی ادامه داد: چه کسی است که نداند انقلاب اسلامی دشمن دارد و دادن کوچکترین فرصتی به دشمنان خیانت است.

وی با اشاره به مظلومیت امام علی(ع) در واقعه حکمیت جنگ صفین، گفت: ما تقاضامندیم که کسانی که می خواستند حکمیت را به رهبر انقلاب تحمیل کنند از صفحه سیاست حذف شوند اگر تاکنون مصلحت بوده قوه قضائیه صبر به خرج دهد حال این مصلحت به پایان رسیده است. آیا مردم تا قیامت به این مصلحت باشند؟

حجت الاسلام پناهیان افزود: اگر روزی تحمل کردن بنی صدر و حتی منتظری مصلحت بود، مصلحتش یک روز برداشته شد امروز هم همین روز است.

وی در ادامه از حضور جدی نمایندگان مجلس در انزجار از سران فتنه تقدیر کرد و خطاب به مردم گفت: بهترین شعاری که امروز می توانم به شما پیشنهاد کنم و ریشه در زیارت عاشورا دارد مرگ بر ساکتین است.

وی در پایان خطاب به مسئولان تصریح کرد: مسئولان ما نه تنها باید جواب مردم را در داخل بدهند بلکه از اقصی نقاط جهان نیز از ما تقاضا دارند که با این 4 انسان فتنه گر برخورد شود. 

کد خبر 1255299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha