پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۴۷

حاشیه های یک خداحافظی/

حضور پررنگ نمایندگان در تشییع ژاله/ نام فتنه‌گران زیر پای تشییع کنندگان

حضور پررنگ نمایندگان در تشییع ژاله/ نام فتنه‌گران زیر پای تشییع کنندگان

مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله با حضور پررنگ نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه بودو عده ای از حاضران در این مراسم نام سران فتنه را بر کف خیابانها می نوشتند تا مردم از روی نام آنها رد شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله که صبح امروز چهارشنبه در مقابل دانشگاه هنر تهران آغاز شد و به سمت دانشگاه تهران برای اقامه نماز میت بر پیکر این شهید حرکت داده شد، حاشیه هایی داشت که به قلم خبرنگار مهر اینچنین است:

- اقشار حاضر در مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله از گروه های مختلف تشکیل شده و از افرادی که حتی ظاهر و پوششان چندان متناسب با چنین مراسمی نبود در این مراسم شرکت داشتند.

- در جریان این مراسم بارها و بارها از افراد دیگری چون هاشمی رفسنجانی و موسوی خوئینی ها و ... به عنوان همراهان با سران فتنه نام برده شد و بر علیه آنها شعارهایی سرداده شد.

- در حالیکه از قبل گفته می شد فتنه گران قبل از ساعات آغاز مراسم تشییع پیکر شهید صانع ژاله در این مکان گرد هم می آیند، هیچ خبری از تجمع آنها نبود، گویی فتنه گران به خاطر اول وقت بودن زمان مراسم در خواب مانده بودند.

- حضور مردمی در این مراسم به قدری پرشور و پرحرارت بود که حتی سخنرانان و مداحان این مراسم را نیز به شور آورده و در برخی از مقاطع حرکت مردم  شعارها متناسب با شعارهای اعلامی از تریبون سیار راهپیمایی نبود.

- در مراسم تشییع پیکر شهید ژاله، چهره های سیاسی، فرهنگی و رسانه ای بسیاری حضور یافته بودند که از جمله آنها می توان به غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس، آبخضر قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام اختری دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت، سردار سید محمد باقرزاده، عبدالحسین روح الامینی و ... اشاره کرد.

- در این مراسم شعارهای مختلفی در انزجار از فتنه گران و همچنین در حمایت از مقام معظم رهبری سر داده شد، ولی چند شعار بیش از همه توجه همگان را به خود جلب می کرد که از آن جمله می توان به "کروبی، بی بی سی؛ عامل انگلیسی"، "ملت ما بیدار است، از فتنه گر بیزار است" و ... اشاره کرد.

- در زمان حرکت مردم به سمت دانشگاه تهران برخی از جوانان نام سران فتنه را با رنگ بر کف خیابانها می نوشتند تا مردم به نشانه انزجار از روی اسم آنها رد شوند.

- عده ای از جوانان حاضر در این مراسم به نشانه همگامی با شهدا کفن بر تن کرده و بر روی آن شعارهای لبیک یا خامنه ای، دیده می شد.

- در جریان سخنرانی حجت الاسلام پناهیان عده ای از بیرون محل نماز جمعه تهران شایعه درگیری در قسمت های شمالی دانشگاه را پراکندند که به واسطه آن برخی از مردم به آن سمت حرکت کردند ولی بعد از بازگشت، مردم ضمن تکذیب این شایعه به ادامه سخنان حجت الاسلام پناهان گوش فرا دادند.

- در زمانی که حجت الاسلام پناهیان اعلام کرد که اگر قوه قضائیه به وظیفه خود در دستگیری و محاکمه سران فتنه اقدام نکنند مردم بر اساس وصیت نامه امام عمل خواهند کرد با تکبیر بلند حضار مواجه شد.

کد خبر 1255491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha