پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۴۲

ذاکر اصفهانی:

آلودگی هوا و آب بیش از هر مسئله‌ای در اصفهان موضوعیت دارد

آلودگی هوا و آب بیش از هر مسئله‌ای در اصفهان موضوعیت دارد

اصفهان - خبرگزاری مهر: استاندار اصفهان گفت: آلودگی هوا،خاک و آب بیش از هر چیز در این استان موضوعیت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی ظهر پنجشنبه در همایش مدیریت بحران با بیان اینکه نگرش استراتژیک به مدیریت بحران ضروری است، اظهار داشت: این جلسه در قالب یک کارگروه آموزشی است و شاید عنوان همایش چنان برای آن مناسب نباشد.

وی افزود: در گذشته موضوع هوای پاک در زندگی انسانها چندان موضوعیتی نداشت و جایگاهی را به خود اختصاص نمی‌داند.

استاندار اصفهان تصریح کرد: صلح، حقوق بشر و فضای سبز، زندگی سالم و سلامتی امروز در متن زندگی ما قرار دارد مطالب که شاید در گذشته تنها در کتاب های فلاسفه مشاهده می‌شد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مسایل و مشکلات پیرامون خود را به دست خود ایجاد می کنیم، بیان داشت: طبیعت را برای استفاده های روزانه خود تخریب می کنیم و با فعالیتهای نادرست نظم طبیعت را برهم می زنیم.

ذاکر اصفهانی با اشاره به اینکه استان اصفهان به عنوان قطب اول صنعت کشور محسوب می شود، بیان داشت: آلودگی هوا خاک و آب بیش از هر چیز در استان اصفهان موضوعیت دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: وجود این آلودگیها ضرورت بحران و مدیریت بحران در استان اصفهان را بیش از هر چیز دیگری آشکار می سازد.

مدیریت بحران نیازمند نگاه های علمی است

استاندار اصفهان تصریح کرد: مدیریت بحران نیازمند نگاه های علمی است و باید با دید کارشناسانه، علمی و منطقی به آن بپردازیم.

وی در خصوص ظرفیت دانشگاهی استان اصفهان گفت: استان اصفهان در حال حاضر با 100 واحد دانشگاهی و بیش از 200 هزار نفر دانشجو پتانسیل خوبی برای مباحث علمی و کارشناسانه در مسایل گوناگون در اختیار دارد.

ذاکر اصفهانی اضافه کرد: در حال حاضر 80 عضو هیئت علمی دانشگاه های استان در کارگروهی ویژه موضوع بحران را بررسی می‌کنند و 20 دستگاه اجرایی تجهیزات خود را برای مقابله با بحران آماده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه استان اصفهان با استانهای واقع در زاگرس مرکزی جلساتی را با محوریت بحران و مدیریت بحران برگزار می‌کند، یادآور شد: در این جلسه‌ها با عظم جدی برای بحرانهایی که ممکن است در آینده به وقوع بپیوندد برنامه ریزی می‌شود.

کد خبر 1256116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha