پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۴۶

معاون شهردار تهران:

ساختمانهای پایتخت درجه بندی می شود

ساختمانهای پایتخت درجه بندی می شود

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت ارتقای ساخت و سازه، از درجه بندی کیفیت ساختمانهای پایتخت خبر داد و گفت: درجه بندی کیفیت ساختمانها از سال آینده در پایان کار بنا ثبت خواهد شد و خریداران می توانند بر اساس کیفیت ساختمان اقدام به خریداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیربد معصومی با بیان این مطلب گفت: در راستای ارتقای کیفیت ساخت و ساز، معاونت شهرسازی و معماری در نظر دارد تا کیفیت ساختمانهای تهران را به سه گروه یک، دو و سه درجه بندی کند.

وی با تاکید بر اهمیت کیفیت ساخت و ساز اظهار کرد: بر این اساس از ساختمانهای شهر چک لیستی تهیه می شود و بر اساس معیارهایی مشخص به لحاظ استانداردهای مصالح، کیفیت سازه، تاسیسات و معماری، همچنین نکات فنی و مقاوم سازی و مقررات ملی ساختمان، این ساختمانها به سه گروه درجه بندی خواهند شد.

معصومی تصریح کرد: این درجه بندی در پایان کار ساختمان نیز قید می شود تا چنانچه شهروندان خواهان خرید ساختمان باشند، در جریان درجه کیفیت آن ساختمان قرار گیرند.

معاون شهردار تهران افزود: اقدامات مختلفی درخصوص کیفیت سازه و ساختمان در حال انجام است و بزودی نتایج جمع بندی این کار مشخص می شود و از سال آینده درجه بندی کیفیت ساختمانها در پایان کار ساختمانی ثبت شود.

معصومی افزود: این اقدام از جمله اقداماتی است که سازندگان را تشویق به ساخت ساختمانهایی با کیفیت خوب و درجه یک می کند و موجب ارتقای ساخت وساز در شهر تهران خواهد شد.

 

کد خبر 1256896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha