به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، غلامرضا شیران شنبه در جلسه علنی شورای شهر با یادآور کردن این موضوع که بر اساس قولها باید خواهر خوانده های اصفهان در ایام نوروز مهمان این شهر باشند، اظهار داشت: این مهم چندین بار رسانه ای شده است و امید آنکه این دعوت به فراموشی سپرده نشود.
وی بیان داشت: مناطق 14 گانه شهر اصفهان میزبانی دو گروه از این خواهر خوانده ها را بر عهده بگیرند تا به بهترین صورت به این مهمانان ارائه خدمت شود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: اعضای شورای شهر نیز باید در این میزبانی مشارکت کنند و این امر با اهمیت را به فراموشی نسپارند.
وی در ادامه در خصوص تصمیماتی که اعضای شورای شهر در دبیرخانه شورا می گیرند، تصریح کرد: هر گونه تصمیمی که یکی از اعضای شورا را متاثر کند و یا برای شهروندان تاثیر مثبتی نداشته باشد باید رای 11 عضو شورا را داشته باشد و با رای مثبت همه اعضا اجرا شود.
شیران بیان داشت: هیئت رئیسه شورا باید بدانند که تصمیمات اتخاذ شده آنها زمانی قابلیت اجرا دارد که موافقت کتبی و شفاهی یا ضمنی همه اعضا را داشته باشد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در ارتباط با نورپردازی خیابان امام خمینی(ره) گفت: نورپردازی این خیابان با ستونهای زیر پل به شیوه ای که هم اکنون تغییر رنگ می دهد، با اصول ایمنی ترافیک مغایرت دارد و تغییر ناگهانی رنگها از قرمز به سبز و آبی به صورت ستونی و خطی رانندگان را دچار حواس پرتی می کندکه این خود خطر آفرین است.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین در خصوص تکمیل و تداوم سازی آزاد راه شهید آقا بابایی و صیاد شیرازی بیان داشت: ایجاد این کندروها از مطالبات مردم ان منطقه است و بر ایمنی عبور و مرور می افزاید.
وی در خصوص جداسازی باندهای دوچرخه از پیاده روها به درستی انجام نشده است، اظهار داشت: اختلاف ارتفاعی که در حال حاضر در خیابانها برای باندها ی دوچرخه وجود دارد دارای اشکالات فنی و ایمنی است.
شیران ادامه داد: پیوستگی مسیر و هدایت دوچرخه در مسیر به طرف تقاطعها به درستی دیده نشده و اختلاف ارتفاع موجود خطر ناک است و در مواردی باعث انحراف دوچرخه سوار و گیر کردن به لبه های جدول ها می شود.
وی با اشاره به اینکه خطوط اجرا شده برای محور دوچرخه سوارها نیز صاف و یکدست نیست و عرض قابل قبولی ندارد، افزود: از وجود تابلو و علایم هشدار دهنده در مسیر عبور دوچرخه خبری نیست و به همین دلیل محل مناسبی برای پارک موتور سیکلتها و کسبه شده است.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: از معاونت عمرانی شهرداری در مرکز و مناطق انتظار اصلاح و عدم تکرار اشتباهات این چنینی را داریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نصب پوستر در اطراف و یا مقابل چراغ های راهنمایی و چشمک زن تقاطعها منجر به کاهش دید رانندگان می شود، بیان داشت: مدیران ترافیک نسبت به این چراغها حساس باشند و اجازه ندهند ایمنی رانندگان در تقاطع ها فدای نصب غلط یک آویز تبلیغاتی شود.
شیران خاطرنشان کرد: در بعضی از موارد شهرداری و یا معاونت فرهنگی اقدام به نصب پوسترها و آویزهای خود در این مناطق می کنند.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات شهرداری منطقه هشت در اصلاح و باز کردن تقاطع های ان منطقه و تجهیز به چراغ راهنمایی و سرعت گیرها تاکید کرد: می توان بدون صرف هزینه های فراوان و برهم زدن خیابانها با شیوه های آسان و سبک اما هوشیارانه مشکلات رفت و آمد مردم را کاهش داد.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه به دنبال تعطیلی مغازه ماهی فروشان در خیابان فروغی به منظور کاهش حجم ترافیکی کسبه این محله قدیمی ناراضی هستند، اظهار داشت: مسئولان راهنمایی و رانندگی و شهرداری اصفهان تداوم یک طرفه بودن این خیابان را مورد ارزیابی قرار دهند.
شیران گفت: در این بررسی همه شیوه های افزایش سرویس دهی مانند ممنوعیت پارکینگ در یک طرف در ساعات اوج ترافیک و یا دوباند رفت و یک باندبرگشت به سمت میدان شهدا باید مد نظر قرار گیرد.
نظر شما