پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۰۴

دکتر سیّدی خبر داد:

آغاز حمایت 30 میلیارد ریالی از انجمنهای علمی دانشجویی کشور

آغاز حمایت 30 میلیارد ریالی از انجمنهای علمی دانشجویی کشور

معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت 30 میلیارد ریالی این معاونت از انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید مهدی سیدی در این باره گفت: به منظور حمایت هدفمند از انجمنهای علمی دانشجویی، تفاهم نامه ای 30 میلیارد ریالی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به امضا رسیده است که بر اساس آن حمایت مالی از انجمنهای علمی دانشجویی کشور در روزهای آتی عملیاتی می شود. 

وی ادامه داد: در راستای تفاهم نامه منعقد شده هزینه کرد مبلغ اختصاص یافته به هر یک از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد و نتیجه نهایی پس از جمع بندی ارزیابی و تحلیل عملکرد انجمنهای علمی دانشجویی و رتبه بندی آنها بر اساس شاخصهای مصوب برای برنامه ریزی نحوه استمرار این حمایتها در سال آینده به معاونت علمی و فناوری گزارش می شود.

معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه تاکنون حمایتها از انجمنهای علمی دانشجویی کشور توسط معاونت علمی در غالب دو برنامه صورت گرفته است، یاداور شد: در برنامه اول که در سال گذشته اجرایی شد، حمایت مالی هدفمند از 2 هزار و 530 انجمن علمی دانشجویی فعال در 95 دانشگاه و مرکز آموزش‌عالی سراسر کشور به مبلغ 2 میلیارد و 400 میلیون تومان انجام گرفت.
 
سیدی با اشاره به برنامه دوم حمایت از انجمنهای علمی خاطرنشان کرد: در برنامه دوم با توجه به تعداد و فعالیتهای رصد شده از انجمنها، حمایت مالی هدفمند به 3 هزار و 194 انجمن علمی دانشجویی فعال در91 دانشگاه و مرکز آموزش عالی دولتی در سراسر کشور گسترش یافت و با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 900 میلیون تومان با رویکرد کیفیت گرایی تخصیص داده شد.

وی میزان حمایتهای انجام شده از انجمنهای علمی از نظر تعداد انجمنهای علمی دانشجویی در برنامه دوم نسبت به برنامه اول 27 درصد رشد یافته است، اضافه کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای حمایت مالی هدفمند از انجمنهای علمی دانشجویی در برنامه دوم نسبت به برنامه اول 21 درصد رشد داشته است.
کد خبر 1262287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha