پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۲۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بسکتبال شرکت ملی حفاری در قزوین انتقام دو شکست اخیرش را می‎گیرد

بسکتبال شرکت ملی حفاری در قزوین انتقام دو شکست اخیرش را می‎گیرد

سرمربی تیم بسکتبال شرکت ملی حفاری با اشاره به شکست تیمش طی دو هفته گذشته رقابت‎های لیگ برتر، گفت: فردا با غلبه بر کاسپین این شکست‎ها را که به ناحق متحمل شدیم، جبران می‎کنیم.

غفور کامروا در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر اینکه حق تیم شرکت ملی حفاری در دیدار هفته گذشته مقابل شهرداری گرگان باخت نبود، اظهارداشت: به لحاظ فنی توانایی شکست این تیم را داشتیم اما شرایط جوی در گرگان به حدی بد بود که تمرکز لازم برای بازی را از دست دادیم و به ناحق شکست خوردیم.

سرمربی تیم بسکتبال شرکت ملی حفاری تصریح کرد: مقابل توزین الکتریک کاشان از بدشانسی نتوانتسیم امتیاز کامل را به دست آوریم. در جریان دیدار مقابل این تیم بازیکن آمریکایی ما مصدوم شد. به همین دلیل بازیکنان نتوانستند برنامه‎های مورد نظر را به طور کامل اجرا کنند و در نهایت هم باختند.

وی که فردا باید تیمش را مقابل کاسپین قزوین راهی میدان کند، ادامه داد: اما برای این بازی نباید اجازه دهیم هیچ شرایط واتفاقی مانع از پیروزی شود. به امتیاز کامل این دیدار نیاز داریم چون در انتهای جدول هستیم و برای صعود به رده‎های بالاتر فرصت زیادی برای‎مان باقی نمانده است. ضمن اینکه با این پیروزی می‎توانیم شکست‎های قبل را جبران کنیم.

کامروا با بیان اینکه تیم شرکت ملی حفاری طی هفته‎های آینده مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‎های کشور باید به ترتیب مقابل تیم‎های ذوب آهن، بانک سامان، هیئت شهرکرد و ب.آ شیراز به میدان برود ابراز امیدواری کرد که با نتیجه‌گیری از این دیدارها شرایط صعود به مرحله پلی‌آف برای تیمش فراهم شود.

سرمربی تیم بسکتبال شرکت ملی حفاری تاکید کرد: به غیر از دیدار با ذوب آهن، روی دیدار با کاسپین و سه حریف دیگرمان حساب کرده‌ایم تا به واسطه پیروزی مقابل آنها بتوانیم حداقل به رده هشتم صعود کنیم و راهی مرحله پلی‌آف شویم.

غفور کامروا با یادآوری اینکه تیم شرکت ملی حفاری نخستین سال حضور خود در رقابت‎های لیگ برتر را تجربه می‎کند، به خبرنگار مهر گفت: ماندگاری در لیگ هدف ماست. جز این خواسته دیگری از حضور در لیگ برتر نداریم. برای نتیجه گیری خوب و کسب رده‎های بهتر باید برای سال آینده برنامه ریزی کنیم. امسال فقط به فکر حفظ سهمیه لیگ برتری خود هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های کاسپین قزوین و شرکت ملی حفاری در چارچوب هفته شانزدهم مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 16 روز دوشنبه در قزوین برگزار می‌شود.

کد خبر 1262389

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha