پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۳۳

جانشین ملاحی مشخص شد/

صوفی: یاوری به همدان بازگشت/ درست نیست بگویم از مشکلات خبر ندارم

صوفی: یاوری به همدان بازگشت/ درست نیست بگویم از مشکلات خبر ندارم

سرپرست جدید باشگاه پاس همدان شرایط این تیم را برای بقا در لیگ برتر دشوار خواند و درعین حال ابزار امیدواری کرد، همدانی‌ها با هدایت یاوری همچنان از شرایط بحرانی فعلی نجات پیدا کنند.

عباس صوفی پس از انتصاب به عنوان سرپرست باشگاه پاس همدان به خبرنگار مهر گفت: صبح امروز دوشنبه نشست هیئت مدیره باشگاه پاس همدان برگزار شد. در این نیست اعضای هیئت مدیره باشگاه پاس با استعفای آقای ملاحی موافقت کرده و بنده را به عنوان سرپرست باشگاه معرفی کردند.

وی در ادامه از بازگشت محمود یاوری به تیم فوتبال پاس همدان خبر داد و گفت: اعضای هیئت مدیره همچنین با استعفای آقای یاوری مخالفت کرده و ایشان به همدان بازگشته است تا مراحل آماده سازی تیم را زیر نظر بگیرد.

"شما تهرانی‌ها برای ما دعا کنید تا تیم پاس همدان در لیگ برتر حفظ کنیم"، صوفی با بیان این مطلب افزود: چرا نباید تیم پاس در لیگ برتر بماند؟! ما حتما در لیگ برتر می مانیم. جذابیت فوتبال به همین غیرقابل پیش بینی بودن آن است و اینکه نتایج تا دقیقه90 مشخص نیست. فصل گذشته شاهین بوشهر تا یک هفته مانده به پایان لیگ در خطر سقوط بود اما در لیگ برتر ماند و در عین حال مقاومت سپاسی حذف شد، تیمی که در نیم فصل یکی از رده‌های بالای جدول را در اختیار داشت.

سرپرست باشگاه پاس همدان خاطرنشان کرد: من می دانم باشگاه چه مشکلاتی دارد. اگر بگویم از اوضاع و احوال تیم پاس بی خبرم، درست و منطقی نیست. ما آمده‌ایم که تیم را در لیگ برتر حفظ کنیم و وظیفه همه ماست که شرایط را به گونه‌ای تغییر دهیم که پاس در لیگ برتر بماند.

وی با یادآوری اینکه "ملاحی برای باشگاه پاس زحمات زیادی را متحمل شده و قطعا او نمی خواسته تیم به این شرایط دچار شود"، افزود: من همچنان رئیس هیئت فوتبال استان همدان هستم. اینکه به عنوان سرپرست باشگاه پاس انتخاب شدم به این خاطر است که در هیئت فوتبال مشغله دارم.

تیم فوتبال پاس همدان در جدول رده بندی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با 21 امتیاز رتبه نازل هفدهم را در اختیار دارد.

کد خبر 1263624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha