محمد عزیزی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: سفر دور دوم هیئت دولت در حوزه تعاون لرستان سه مصوبه داشت که همه این مصوبات عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: یکی از مصوبات محقق شده در این بخش مربوط به تخصیص 27 میلیارد ریال تسهیلات یارانه ای به شرکت های تعاونی بوده که به طور کامل اجرایی شده است.
مدیر کل تعاون استان لرستان یادآور شد: اختصاص حداقل مبلغ 50 میلیارد ریال برای اختصاص تسهیلات سرمایه ایجادی و در گردش به تعاونی های استان از دیگر مصوبات سفر دوم دولت در این بخش بوده که به طور کامل محقق شده است.
عزیزی افتتاح سه شعبه بانک توسعه تعاون را از دیگر مصوبات دولت در این زمینه عنوان کرد و بیان داشت: این شعب در سه شهرستان پلدختر، ازنا و بروجرد راه اندازی شده و در حال خدمت رسانی به مردم است.
وی اختصاص 500 میلیون ریال کمک به توسعه تجارت الکترونیک تعاونی ها را از جمله توافقات سفر دوم هیئت دولت در این حوزه برشمرد و بیان داشت: این میزان تسهیلات از محل منابع بانک توسعه تعاون به صورت بلاعوض تامین و در حال هزینه کرد است.
نظر شما