پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۴۳

درّی:

حمایتهای معاونت فرهنگی تنها به فعالیتهای حوزه کتاب محدود نمی‌شود

حمایتهای معاونت فرهنگی تنها به فعالیتهای حوزه کتاب  محدود نمی‌شود

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حمایت این معاونت تنها به حوزه کتاب محدود نمی‌شود ودر سیاستهای خود برنامه ریزی کلان فرهنگی کشور را در نظر دارد .

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن دری در همایش سالانه مدیران کل ارشاد استانها که 9 اسفند برگزار شد، تمرکز زدایی فعالیتهای فرهنگی از مرکز را از اولویتها در برنامه ریزی دانست و یادآور شد: در همین راستا و با اجرایی شدن تفاهمنامه‌های سالیانه حمایت از فعالیتهای فرهنگی در استانها  و برگزاری نمایشگاه‌های کتاب استانی، سیاست تمرکززدایی معاونت فرهنگی محقق شده است.

معاون امورفرهنگی در این سخنرانی ادامه داد: یکی از برنامه‌های راهبردی معاونت امورفرهنگی نهادینه کردن موضوع حمایت از اهالی قلم به‌ویژه نوقلمان به‌عنوان استعدادهای بالقوه است.

دری حمایت از اهل قلم و نوقلمان را سرمایه‌گذاری میان مدت و بلندمدت معاونت فرهنگی عنوان کرد و گفت: در این راستا سند راهبردی حمایت از اهل قلم و نوقلمان نیز در معاونت تدوین  شده و ر حال نهایی شدن است.

وی  راه‌اندازی کتابخانه‌های باز در سراسر کشور را یک رویداد مهم فرهنگی دانست و افزود: این فعالیت به‌عنوان یک اقدام ارزنده با هزینه‌های حداقلی و مشارکت گسترده مردم قابل اجرا و به‌سرعت قابل توسعه است.

معاون وزیر ارشاد در پایان اضافه کرد: از برنامه‌ها و فعالیتهای فرهنگی پیشنهادی ادارات کل استانها  استقبال می کنیم و مدیران کل ارشاد استانها نیز باید  به فراخور و مقتضیات استانی و ملی پیشنهادهای خود را ارائه دهند و همکاران ما در معاونت  نیز باید  این برنامه ها را تا اردیبهشت ماه سال 1390در صورت عملیاتی بودن تدوین کنند تا تبادل تفاهمنامه‌ها انجام گیرد.
 

کد خبر 1264633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha