پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۸:۰۰

قیام مردم لیبی/

50 کشته در حملات جنون آمیز مزدوران قذافی/ تظاهرات گسترده در بنغازی و مصراته

50 کشته در حملات جنون آمیز مزدوران قذافی/ تظاهرات گسترده در بنغازی و مصراته

درگیری شدید میان انقلابیون و گردانهای وابسته به معمر قذافی در راس لانوف و برگزاری تظاهرات گسترده در بنغازی و کشته شدن 50 نفر از ساکنان شهر الزاویه در حملات وحشیانه نیروهای وابسته به قذافی از آخرین تحولات قیام مردم لیبی به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر شبکه العربیه و الجزیره گزارش دادند که صدها نفر در منطقه" تاجوراء" در طرابلس تظاهرات کردند همچنین تظاهرات گسترده ای در بنغازی و مصراته علیه قذافی برگزار شد.

اخبار دیگر اینکه هم اکنون درگیری شدیدی میان گردانهای قذافی و انقلابیون در راس لانوف در جریان است و هواپیماهای رژیم قذافی اقدام به بمباران منطقه می کنند همچنین علاوه بر ایجاد شکاف میان گردانهای قذافی در این منطقه رئیس گردانهای راس لانوف به انقلابیون پیوسته است. شهر البریقه نیز به وسیله هواپیماهای قذافی بمباران می شود.

منابع خبری افزودند که در طرابلس صدای شلیک گلوله به گوش می رسد و تعداد زیادی از نیروهای امنیتی برای سرکوب قیام از طریق خودروهای نظامی به این شهر وارد می شود. منطقه الخضراء طرابلس شاهد درگیری مزدوران و انقلابیون است.

از سوی دیگر "عبدالرحمن الشلقم" نماینده لیبی در سازمان ملل متحد که به تازگی به صفوف انقلابیون پیوسته است گفت: معمر قذافی دو راه بیشتر ندارد یا مانند بن علی از قدرت کناره گیری کند یا همانند مبارک قدرت را تحویل دهد.

"عبدالمجید الشیخ" یکی انقلابیون شمار قربانیان حملات ددمنشانه گردانهای قذافی در الزاویه را 50 کشته و دهها زخمی اعلام کرد.بیشتر قربانیان ازغیر  نظامیان هستند.

منابع خبری همچنین از حرکت انقلابیون به سوی راس لانوف برای کمک به انقلابیون این شهر خبر دادند.

کد خبر 1266652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha