پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ آبان ۱۳۸۳، ۱۴:۵۷

وزارت آموزش عالي عراق هشدار داد:

با ادامه روند مهاجرت 1600 تن ازاساتيد دانشگاه هاي عراق به خارج ، فاجعه بزرگي در راه است

وزارت آموزش عالي عراق با ابراز نگراني از افزايش روند مهاجرت اساتيد برجسته دانشگاههاي اين كشور به خارج از مهاجرت 1600 استاد از زمان اشغال اين كشور به خارج خبر داد و از ادامه اين روند ابراز نگراني كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الخليج امارات ، وزارت آموزش عالي و تحقيقات علمي عراق از مهاجرت بيش از 1600 استاد دانشگاهي خبر داد و آن را به علت تداوم عمليات تهديد و آدم ربايي ، تروروپايين بودن حقوق و مزايا نسبت داد.

يك منبع در اين وزارت گفت: سال گذشته 14 استاد دانشگاهي كشته شده اند و از سرنوشت 75 استاد ديگر همچنان اطلاعي در دست نيست كه اين وزارتخانه حدس مي زند آنها يا ترور شده اند يا ربوده شده اند.

به گفته اين منبع ادامه عمليات ترور و آدم ربايي منجر به تعطيل شدن برخي رشته هاي تخصصي در ترم تحصيلي گذشته شد و اين وزارت در ترم جديد آموزشي نيز به علت كمبود شديد استاد با همين مشكل مواجه است.

وي به اين اشاره كرد كه استادان دانشگاه هاي عراق با نامه هايي كه برخي افراد ناشناس آنها را آغشته به لكه هاي خون يا اثرات گلوله فرستاده اند، تهديد شده اند.

به گفته وي در صورتي كه عمليات قتل و ربوده شدن اساتيد دانشگاه هاي عراقي از سوي باندهاي تبهكار ادامه داشته باشد روند و مسير آموزش در عراق با فاجعه واقعي روبرو خواهد شد كه هدف اول وآخر اين باندها خالي كردن عراق از شايستگي هاي علمي موجود كنوني است .

شايان ذكر است چندي پيش روزنامه الوطن نيز از ترور شمار زيادي از اساتيد و دانشمندان عراقي بدست نظاميان آمريكايي پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاري مهر، يك شخصيت دانشگاهي درگفتگوبا اين روزنامه چاپ عربستان از ترور شمار زيادي از دانشمندان و اساتيد دانشگاههاي عراق بدست نظاميان اشغالگر آمريكايي پرده برداشت.

همچنين هفته نامه المنارنيزچندي پيش ازاستقراريك پايگاه جاسوسي بزرگ رژيم صهيونيستي درعراق براي ربودن دهها تن از دانشمندان عراقي و خارج كردن آنها از اين كشور خبر داده بود.

به نوشته اين نشريه، يك شبكه گسترده جاسوسي كه هم اكنون زيرنظر موساد اسرائيل اداره مي شود درعراق فعال است، اين شبكه جاسوسي با حمايت كامل آمريكا درعراق به تعقيب وربودن دانشمندان عراقي وكارشناسان تسليحاتي كه رياست تيم عملياتي سلاحهاي كشتار جمعي را در دوران حكومت صدام به عهده داشتند، اقدام كرده و سپس جهت بازجويي اين افراد آنها را به زندان هاي سري در خارج از عراق منتقل مي كند.

به گفته منابع المنار، اين اقدام رژيم اسرائيل با درنظرگرفتن احتمال افشاي برخي ازبرنامه هاي تسليحاتي نظام سابق عراق و با هماهنگي سازمان سيا انجام مي شود و تاكنون بيش از 70 تن ازدانشمندان عراقي كه در ارتباط با دولت سابق عراق بودند، ربوده شده اند و در زندان هاي سري خارج از خاورميانه نگهداري مي شوند، برخي منابع از انتقال بيش از 70 دانشمند عراقي به خارج از اردوگاههاي منطقه خاورميانه خبر مي دهند .

به گفته منابع موثق عراقي بسياري از دانشمندان واساتيد عراقي كه از همكاري با موساد يا سيا امتناع ورزيدند بدست اعضاي اين سازمانها ترورشدند زيرا موساد وسيا براين اعتقادند كه زنده ماندن دانشمندان هسته اي كشورها به ضرر منافع اسرائيل و آمريكا است بنابراين سياست ترور را بايد براي اين افراد دنبال كرد.

اين در حالي است كه محسن عبدالحميد عضو شوراي حكومت انتقالي سابق عراق چندي پيش با اشاره به موج فزاينده ربودن و قتل عام گسترده دانشمندان عراقي از ترور دستكم 250 دانشمند عراقي پس از سرنگوني صدام پرده برداشت

کد خبر 126744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha