پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۰:۵۷

موافق استیضاح نامجو:

صلاح مملکت در این است که نامجو در حوزه دیگری خدمت کند

صلاح مملکت در این است که نامجو در حوزه دیگری خدمت کند

نماینده شهربابک با بیان اینکه نارضایتی های زیادی از عملکرد وزارت نیرو در بدنه جامعه ایجاد شده است، گفت: صلاح شما و مملکت در این است که در حوزه دیگری خدمت کنید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، مصطفی رضا حسینی نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی که در موافقت با استیضاح وزیر نیرو سخن می گفت، با بیان اینکه نامجو انگیزه ای برای وزارت ندارد، اظهار داشت: من حرف دهک های پایین جامعه را می زنم که به دلیل نداشتن آب شرب مشکلات زیادی دارند.

وی افزود: اگر امروز فشاری را که مدیران استان کرمان به من وارد کردند برای حل مشکلات گذاشته بودند بسیاری از مشکلات مردم حل شده بود.

رضا حسینی تاکید کرد: مردم در حالیکه مبلغ خودیاریشان را پرداختند کردند، در گرفتن انشعاب برق و روشنایی معابر مشکلات زیادی دارند.

نماینده شهربابک با بیان اینکه در روز رای اعتماد از شما به عنوان یک ایثارگر و برادر دو شهید یاد شد، گفت: احترام شما در جای خود، اما امروز آزادگان و خانواده های شهدا به دلیل بی مهری ومشکلات موجود اعتراضات زیادی را به شما دارند و نارضایتی در بدنه جامعه ایجاد شده است که مانند آتش زیر خاکستر است.

وی در پایان تاکید کرد: من به عنوان یک اصولگرا و همشهری شما عرض می کنم که صلاح شما و مملکت در این است که در حوزه دیگری خدمت رسانی کنید.

کد خبر 1267794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha