پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۰۸

جنایتهای تروریستی خدشه ای در اراده مردم کردستان ایجاد نخواهد کرد

جنایتهای تروریستی خدشه ای در اراده مردم کردستان ایجاد نخواهد کرد

سنندج - خبرگزاری مهر: امام جمعه موچش گفت: جنایتهای تروریستی خدشه ای در اراده مردم کردستان برای حمایت از نظام اسلامی ایجاد نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، ماموستا اقبال بهمنی ظهر یکشنبه در مراسم تشییع پیکر چهار شهید محیط بان اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان، اظهار داشت: جنایت های تروریستی هیچ گونه خدشه ای در اراده مردم استان کردستان در حمایت از نظام اسلامی ایجاد نمی کند و مردم همچنان استوار و محکم از آرمان های نظام اسلامی دفاع خواهند کرد.

وی عنوان کرد: دشمن از همان بدو پیروزی انقلاب اسلامی ایران با دست زدن به حربه های مختلف به دنبال اجرایی کردن دسیسه های خود در کشور به ویژه استان هایی همچون کردستان است و در طول بیش از سه دهه از هر توطئه ای برای ضربه زدن به نظام بهره گرفته و جدیدترین دسیسه آنها روی آوردن به ترورهای کور و ناجوانمردانه است.

امام جمعه موچش افزود: چهار شهیدی که روز جمعه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند در راستای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی فعالیت می کردند که در مسیر توطئه ها و دسیسه های استکبار قرار گرفته و خون خود را در راستای خدمت به منابع طبیعی و محیط زیست تقدیم کردند و به راستی این عزیزان شهیدان راستین در مسیر اسلام به شمار می روند.

ماموستا بهمنی خاطرنشان کرد: فعالیت های شبانه روزی محیط بانان در راستای حفاظت از گونه های طبیعی و جانوری که نعمت خدادادی برای راحتی و آسایش بشریت به شمار می رود نشان از جانفشانی های این عزیزان است که متاسفانه دشمن با انجام اقدامات تروریستی چهار نفر را به شهادت رساند.

وی در پایان خواستار تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی برای دستگیری عوامل این حادثه تروریستی شد و گفت: مردم استان کردستان آگاه باشند که نیروهای مسئول عوامل و مسببین این حادثه تروریستی را به سزای اعمال خود می رسانند.

روز جمعه و در جریان اقدامی مسلحانه چهار محیط بان اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان در روستای کانی بوچک "چشمه کوچک" در نزدیکی شهر سنندج مورد حمله قرار گرفته و هر چهار نفر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

تاکنون هیچ گروه و فردی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است و مسئولان استان کردستان نیز اطلاعاتی در این خصوص را مطرح نکرده اند.

کد خبر 1267988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha