سردار سرتیپ مسعود خرم نیا به خبرنگار مهر گفت: سرنخ هایی به دست آمده است که ماموران نیروی انتظامی بر اساس آن ها به دنبال شناسایی و دستگیری سارقان بانک صادرات در تبریز هستند.
وی بدون اشاره به جزئیات این سرنخ ها اظهار داشت: بیان جزئیات بیشتر کار شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت مسلحانه را عقیم خواهد گذاشت.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرق برخی ادعاها مبنی بر اینکه میزان سرقت از این بانک 300 یا 400 میلیون تومان بوده است را به شدت رد کرد و گفت: در جریان این حادثه تنها 22 میلیون تومان به سرقت رفته و گمانه زنی های صورت گرفته واقعیت ندارد.
سردارخرم نیا ابراز امیدواری کرد، در آینده نزدیک خبر خوش دستگیری و تحویل عاملان این سرقت مسلحانه به مقام قضایی اطلاع رسانی عمومی شود.
4 میلیون ترقه در آذربایجان شرقی کشف شد
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به فرا رسیدن چهارشنبه آخر سال، از کشف چهار میلیون و 200 هزار عدد انواع ترقه و مواد محترقه در این استان طی دو ماه گذشته خبر داد.
سردارمسعود خرم نیا گفت: طی دو ماه گذشته در سطح آذربایجان شرقی بیش از چهار میلیون و 200 هزار انواع مواد محترقه کشف و در همین رابطه 100 نفر قاچاقچی شناسایی و دستگیر و تحویل مقام قضایی شده اند.
وی ضمن هشدار به خانواده ها جهت افزایش نظارت بر رفتار و عملکرد نوجوانان در ایام آخر سال، از برخورد قاطع و قانونی با متخلفان چهارشنبه سوری خبر داد.
سردار خرم نیا با اشاره به اینکه همه ساله در روزهای پایانی سال و به خصوص شب چهارشنبه سوری، شاهد حوادث ناگوار و دلخراشی برای کودکان، نوجوانان و بعضا افراد بزرگسال هستیم، از والدین خواست تا با حساسیت بیشتری بر رفتار و رفت و آمد های کودکان و نوجوانان خود نظارت کرده و روزهای شاد تعطیلات سال نو خود را با سهل انگاری و اشتباه، به ایام غم و پشیمانی تبدیل نکنند.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی ضمن اشاره به برخورد قانونی با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد محترقه تاکید کرد: نیروی انتظامی با افرادی که در شب چهارشنبه سوری با عبور از خط قرمزها و با قانون شکنی، برای شهروندان مزاحمت ایجاد کنند برخورد خواهد کرد و براساس تصمیمات گرفته شده، متخلفان و هنجار شکنان تا پایان تعطیلات در اختیار پلیس و مراجع قضایی خواهند بود.
سردار خرم نیا تاکید کرد: خودروها و موتورسیکلت هایی که باعث ایجاد اخلال در نظم جامعه شده و آسایش شهروندان را مختل کنند توقیف شده و ضمن اعمال قانون و انتقال به پارکینگ، تا پایان تعطیلات نوروز به مالک آن تحویل داده نخواهد شد.
نظر شما