پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۶:۳۴

در دانشگاه تربیت معلم/

راهکارهای تحول و پیشرفت علوم انسانی در کرج بررسی شد

راهکارهای تحول و پیشرفت علوم انسانی در کرج بررسی شد

کرج - خبرگزاری مهر: با برگزاری همایش علمی تخصصی علوم انسانی؛ تحول و پیشرفت راهکارهای تحول این علوم با حضور اساتید و صاحبنظران این عرصه در دانشگاه تربیت معلم بررسی شد.

به  گزارش خبرنگار مهر در کرج، دبیر علمی اولین همایش علوم انسانی و تحول و پیشرفت ظهر دوشنبه در دانشگاه تربیت معلم اظهار داشت: همایش علمی تخصصی علوم انسانی، تحول و پیشرفت در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص بومی سازی علوم انسانی با هدف توجه مضاعف به اهمیت و جایگاه علوم انسانی به دلیل جهت دهندگی و فکرساز بودن آن با دو  محور نقش علوم انسانی در بومی سازی الگوی توسعه و پیشرفت و شیوه ها و راهکارهای تولید و تحول در علوم انسانی مبتنی بر معارف و باورهای اسلامی از سوی سازمان بسیج اساتید استان تهران و البرز و با همکاری چند نهاد دانشگاهی در دانشگاه تربیت معلم برگزار شده است.
 
دکتر قربانعلی سبک تکین ریزی افزود: این همایش با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و صاحب نظران حوزه علوم انسانی در دو بخش سخنرانی و ارائه مقالات علمی در نوبت صبح و برگزاری پانلهای علمی تخصصی در نوبت بعدازظهر در سالن دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تربیت معلم برگزار می شود.
 
مسئول سازمان بسیج اساتید استان تهران و البرز در ادامه گفت: در برگزاری این همایش، سازمان بسیج علمی پژوهش و فناوری سپاه سیدالشهدا استان تهران و البرز، کانون بسیج اساتید دانشگاههای تربیت معلم و آزاد اسلامی واحد کرج و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تربیت معلم یاریگر سازمان بسیج اساتید استان تهران و البرز است.
 
در این همایش استاندار البرز نیز در سخنرانی کوتاهی با اشاره به اهمیت علوم انسانی در اداره کشور توجه بیشتر به این بخش از علوم را خواستار شد.
 
علوم انسانی نیازمند بومی سازی است
 
عیسی فرهادی با بیان اینکه علوم انسانی امروز نیازمند بومی سازی و اسلامی شدن است این مهم را با تلاش استادان و دانشگاهیان ممکن برشمرد.
 
وی از تلاش بسیج اساتید و دست اندرکاران دانشگاه تربیت معلم برای برگزاری این همایش قدردانی کرد و خواهان برگزاری این قبیل همایشهای علمی در فضاهایی بزرگتر با هدف بهره مندی شمار  بیشتری از قشر فرهیخته دانشگاهی از این همایشها  شد.
 
وی همچنین از پیگیری مطالبات دانشگاه تربیت معلم به رغم میهمان بودن این دانشگاه در کرج خبر داد که این سخن وی با عکس العمل اساتید و کارکنان تربیت معلم همراه شد.
 
استاندار البرز در حالی خود را به این همایش علمی رسانده بود که روز جاری کرج شاهد بارش برف بسیار سنگین بود و تردد در شهر به سختی صورت می گرفت اما توجه به قشر فرهیخته دانشگاهی از سوی استاندار البرز باعث شد وی به رغم گرفتاری طولانی در ترافیک شهر در این مراسم حضور یابد.
 
همچنین شرایط ناپایدار جوی روز جاری سبب شد معاون نوسازی و تحول منابع انسانی معاونت منابع انسانی رئیس جمهوری و فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران و البرز که از میهمانان و سخنرانان این همایش علمی بودند، نتوانند خود را به این برنامه برسانند.
 
این همایش که از اولین همایش با موضوع علوم انسانی تحول و پیشرفت بود زمینه مناسبی را برای برگزاری همایشهایی تحت این عنوان در آینده فراهم کرد. 
کد خبر 1274177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha