به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت هند امروز دوشنبه از آمادگی خود برای اعزام تیمهای امداد و نجات و کشتی های دریایی به ژاپن در پی زمین لرزه و سونامی جمعه گذشته خبر داد.
خبر دیگر اینکه با وجود نگرانی ها درباره احتمال انفجار در نیروگاه هسته ای ژاپن، دولت لهستان از برنامه خود برای ساخت اولین تاسیسات هسته ای خبر داد.
دولت ژاپن با اشاره به تلاش متخصصین هسته ای برای خنک کردن سه راکتور نیروگاه هسته ای فوکوشیما اعلام کرد که احتمال وقوع انفجار هیدروژنی دیگر غیرممکن است.
خبر دیگر اینکه در پی اعلام حالت فوق العاده در نیروگاه هسته ای فوکوشیما، دولت اتریش خواستار بررسی سریع امنیت نیروگاه های هسته ای در سراسر کشورهای اروپایی شد.
همچنین در پی زمین لرزه 8.9 ریشتری در ژاپن، دولت سوئیس طرح های خود برای نوسازی تاسیسات هسته ای قدیمی کشورش را به حالت تعلیق درآورد.
خبر دیگر اینکه "ولادیمیر پوتین" نخست وزیر روسیه گفت : روسیه هیچ تهدید هسته ای جهانی را از زمین لرزه ژاپن مشاهده نمی کند.
همچنین وزارت صنایع فرانسه امروز دوشنبه اعلام کرد خطر ذوب در نیروگاه هسته ای ژاپن نگران کننده است و نمی توان مانع وقوع یک فاجعه هسته ای شد.
خبر دیگر اینکه کابینه تایلند بودجه 6.6 میلیون دلاری را برای کمک به قربانیان زمین لرزه و سونامی در شمال شرق ژاپن تصویب کرد.
همچنین متخصصین هسته ای اتحادیه اروپا این هفته در بروکسل گردهم می آیند تا خسارت وارده بر نیروگاه هسته ای فوکوشیما را بررسی کنند.
نظر شما