پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۶:۰۱

آقاتهرانی در گفتگو با مهر:

در برگزاری جشن نوروز به توقعات ملتهای ستم ‌دیده منطقه توجه شود

در برگزاری جشن نوروز به توقعات ملتهای ستم ‌دیده منطقه توجه شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره وقایع اخیر کشور بحرین و برگزاری جشن های نورورزی گفت: باید توجه داشت مردم مسلمان، ستمدیده و عزا دار منطقه از ما توقع دارند.

حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وقایع اخیر در بحرین و بایسته های واکنش ایران به این امر گفت: امروز در خاورمیانه تحرکی رخ داده است و مردم بیدار شده اند و از حاکمیت حکام وابسته به استکبار تبری می جویند.

وی با اشاره به تحرکات برخی حکام عرب منطقه برای شیعی و سنی کردن تحولات بحرین کفت: حتی سخنگوی معترضین بحرینی اهل تسسن بوده و این به واقع تلاشی از سوی حکام سعودی است که از تحرک ملت مسلمان عربستان هراس دارند.

حجت الاسلام آقا تهرانی ادامه داد: البته این گونه اقدامات را به تحریک امریکا صدام جنایت کار نیز انجام داد و به آن سرنوشت دچار شد و البته چنین سرنوشتی در انتظار حکام سعودی هم هست.

نماینده مردم تهران در مجلس بیداری ملت های مسلمان را فراگیر دانست و گفت: اینها فکر می کنند با کشتار مردم می توانند آنها را ساکت کنند ولی باید از آنها پرسید کجا و چه کسی توانسته است با کشتن مردم روند آگاهی و اعتراض مردم را فرو بنشاند.

وی اقدام ملت ایران و بزرگان را در محکومیت این اقدام سعودی ها و حکام بحرین بجا و مسئولانه عنوان کرد و گفت: این اقدام سعودی ها مصداق بارز نسل کشی بوده و مردم ایران در قبال آن ساکت نخواهند بود.

حجت الاسلام آقا تهرانی حضور نظامی سعودی ها را در بحرین اقدامی قرون وسطایی دانست و خطاب به دولتمردان ایرانی هم گفت: دستگاه سیاست خارجی باید مراقبت کرده و اجازه سو استفاده از دعوت های قبلی را ندهد.

وی همچنین درباره برگزاری جشن جهانی نوروز نیز گفت: مردم مسلمان، ستمدیده و عزادار منطقه از ما توقع دارند باید دولتمردان توجه لازم را داشته باشند. 

کد خبر 1275687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha