پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۸۹، ۱۹:۱۵

تغییر موضع امارات در قبال جزایر سه گانه ایرانی سناریویی جدید است

تغییر موضع امارات در قبال جزایر سه گانه ایرانی سناریویی جدید است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مبتکر ایده روز ملی خلیج فارس گفت: تغییر موضع امارات در قبال جزایر سه گانه ایرانی سناریویی جدید است.

به گزارش خبرگزاری مهر از بندرعباس، جعفر مرادی شهدادی بیان داشت: عقب نشینی آشکار امارات از مواضع قبلی خود در خصوص جزایر سه گانه ایرانی، هرچند که یک گام اساسی در سرعت بخشیدن به حل اختلافات موجود بین دو کشور محسوب می شود اما اعلام موضع جدید می تواند یک اقدام تاکتیکی از سوی اماراتیها باشد که با توجه به وقایع اخیر و ملتهب شدن فضای منطقه خاورمیانه صورت گرفته است.

مرادی شهدادی اظهار داشت: هر چند که اعراب هم از موضوع حاکمیت تاریخی ایران بر جزایر سه گانه و هم از حساسیت وتعصب ملت ایران نسبت به حفظ تمامیت ارضی کشورشان و از طرفی برتری قدرت دفاعی ایران در خاورمیانه آگاه و مطلع هستند اما با وجود تمام خوش بینی ها باز هم باید نسبت به اتخاذ سیاست دوستی و برادری با چنین حکومتهایی که روزی نام تاریخی خلیج فارس را جعل و روز دیگر به اقدام ناپسندی همچون انگشت نگاری از تجار ایرانی مبادرت  می ورزند تردید داشت.

مبتکر ایده روز ملی خلیج فارس با اشاره موضع گیری اخیر وزیر امور خارجه امارات مبنی بر حذف موضوع جزایر سه گانه از بیانیه پایانی نشست اخیر وزرای شورای همکاری خلیج فارس افزود: عقب نشینی و عدول اماراتیها از موضع قبلی خود و ادعای حل مسالمت آمیز این اختلافات بین دو کشور اسلامی هر چند که از نظر مردم ایران سندی دیگر بر اثبات حقانیت تاریخی ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک خواهد بود اما ممکن است موضعی که اخیرا توسط آنها اعلام شده نوعی شگرد و اقدام تاکتیکی باشد که در این مقطع حساس اتخاذ شده و بعید نخواهد بود که با فروکش کردن آتش خیزشهای مردمی در خاورمیانه مجددا بر همان مواضع قبلی خود اصرار ورزند و در واقع این تغییر موضع کنونی اماراتی ها سناریوی جدید آنهاست.

به گفته وی همانطور که سران کشورهای عربی در گذشته و حال در بیانیه های خود همیشه به موضوع حفظ روابط برادرانه عربی ـ ایرانی تاکید داشته و دارند ، ملت دوراندیش ایران نیز همیشه از این امر استقبال کرده، اما از سوی دیگر این مودت و برادری ها ، هرگز نباید باعث از دست رفتن وجبی از خاک سرزمین همیشه جاوید ایران شود.

کد خبر 1275736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha