پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آبان ۱۳۸۳، ۱۲:۵۴

مهران رجبي بازيگر سريال دوران سركشي:

سينماي پليسي ما واقعا ضعيف است

متاسفانه سينماي پليسي ما هنوز در ابتداي راه است و تا درخشش، رشد و بالندگي آن راه زيادي داريم.

مهران رجبي بازيگر سريال تلويزيوني "دوران سركشي" در آستانه برگزاري جشنواره فيلم پليس با بيان مطلب يادآور شد: در ساخت مجموعه هاي تلويزيوني پليسي كار مطالعاتي و كارشناسي لازم انجام نمي گيرد و دقت كافي را نداريم.
وي ادامه داد در سالهاي اخير، توجه بيشتري به توليد آثار پليسي صورت مي گيرد ولي وقتي اين آثار را با مجموعه و فيلم هاي پليسي خارجي و وارداتي مقايسه مي كنيم، مي بينيم كه سينماي پليسي ما واقعا ضعيف است.
به اعتقاد اين بازيگر سينما و تلويزيون ، پليسي كه در فيلم و مجموعه هاي تلويزيوني ارائه مي شود پليسي دم دستي و معمولي است، در حالي كه پليس در آثار خارجي پليس ابر قهرمان و دور از ذهن مخاطب است.
رجبي با اشاره به تاثير جشنواره ها در رشد سينماي ايران عنوان كرد : جشنواره باعث مي شود تا متوليان و دست اندركاران به فيلم هايي كه با موضوع پليس ساخته مي شود توجه بيشتري نشان دهند و بودجه بيشتري را به اين موضوع اختصاص مي دهند.
وي تصريح كرد: متاسفانه به موضوع پليس و فيلم هاي  پليسي در ايران كمتر توجه شده است و اميدواريم اين حركت باعث شود تا فيلمسازي در اين حوزه دچار پيشرفت و تحول شود.

کد خبر 127890

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha