پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۲۸

معتمد در گفتگو با مهر:

تکواندو جهان به سرعت در حال پیشرفت است/ حریفان سرسختی در جهان داریم

تکواندو جهان به سرعت در حال پیشرفت است/ حریفان سرسختی در جهان داریم

بهترین رزمی کار سال 89 گفت: تکواندو به عنوان ورزش المپیکی به سرعت در حال پیشرفت است به همین دلیل در رقابت‌های جهانی علاوه بر میزبان، کشورهای اروپایی نیز حریف سرسختی برای ما خواهند بود.

محمد باقری معتمد ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: کشورهای مختلف سخت در حال تلاش هستند تا در تکواندو به مدال‌های المپیک دست پیدا کنند و همین موضوع سرعت پیشرفت تکواندو در جهان را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است. در مسابقات بین‌المللی آلمان این موضوع به وضوح مشاهده شد.

وی ادامه داد: مبارزه در کره جنوبی سخت است. نه به آن جهت که کره جنوبی میزبان است بلکه به آن دلیل که همه کشورها با تمام قوا و با بهترین نفرات خود به میدان می آیند تا نمایندگان خود را برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک مورد آزمایش قرار دهند.

معتمد در مورد ترکیب تیم ملی برای مسابقات جهانی گفت: ترکیب تیم جدید نیست و نسبت به دوره قبل اکبر نتاج و رجلی به تیم اضافه شدند. این دو در جام جهانی و در راه کسب عنوان قهرمانی به همراه تیم ملی حضور داشته و سهیم بودند. این دو تجربه لازم را دارند و به امید خدا با کمک کادر فنی به آمادگی لازم دست پیدا کرده و برای کسب عنوان قهرمانی راهی کره جنوبی خواهیم شد.

بهترین رزمی کار سال گذشته در مورد کسب این عنوان گفت: باید سال 88 این عنوان را کسب می کردم که با اندک اختلاف دوم شدم. خوشحالم که جامعه رزمی کشور به نتایج رشته‌های مختلف توجه دارند. در دو سال گذشته در هر رویدادی شرکت کردم با دست پر و مدال طلا به ایران بازگشته‌ام، امیدوارم بتوانم این روند را در سال جدید نیز ادامه دهم.

وی در مورد نوروز گفت: شش سال است که بدون وقفه در اردوهای تیم ملی و تمرینات آن شرکت کرده‌ام و چیزی به نام تعطیلی نداشته‌ام. نوروز برای من یادآور تمرینات اردویی در تیم ملی است و تنها دلخوشیم لحظه تحویل سال و کنار اعضای خانواده بودن است.

معمتد در پایان گفت: در تمرینات مقداری احساس ناراحتی دارم که چیز مهمی نیست و با کمک پزشکان تیم ملی بزودی این مشکل رفع خواهد شد. من به فکر مسابقات جهانی و تکرار مدال طلای دوره قبل هستم تا بتوانم نظر کادر فنی را برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک جلب کنم.

تیم ملی تکواندو در رقابتهای قهرمانی جهان که به میزبانی کره جنوبی (11 تا 16 اردیبهشت ماه) برگزار خواهد شد، حضور پیدا خواهد کرد.

کد خبر 1278901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha