به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، محمد عظمایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع ناظران و بازرسان طرح نظارتی ویژه نوروز سازمان بازرگانی استان اظهار داشت: این میزان جرائم از مجموع هزار و 936 پرونده تخلف رسیدگی شده اخذ گردید.
وی با بیان اینکه در این مدت بیش از 23 هزار و 727 واحد صنفی در استان مورد بازرسی قرار گرفته است، اضافه کرد: از این تعداد 669 مورد مربوط به گزارش مردمی و ناظران افتخاری بوده است.
رییس سازمان بازرگانی استان گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، کمفروشی، حراج غیرقانونی و.. را از جمله مهمترین تخلفات اصناف صنفی استان در این ایام عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به تشدید سفرهای نوروزی و افزایش تقاضا برای بسیاری از کالا و خدمات ابراز داشت: برنامه ریزی و تمهیدات لازم به منظور کنترل بازار و جلوگیری از افزایش قیمتها و نظارت بر عرضه کالاها و خدمات با اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز اعمال و هم اکنون در حال اجرا است.
عظمایی تصریح کرد: در حال حاضر بازرسان سازمان بازرگانی، اتحادیه های صنفی و سازمان تعریزات حکومتی طی بازرسیهای هدفمند و اصولی، بر نحوه عملکرد کلیه واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی در سراسر استان نظارت ویژه و مستمر دارند.
وی در پایان از شهروندان خواست به منظور جلوگیری از سودجویی متخلفان، در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی مراتب را به صورت حضوری و یا با شماره 124 واحد رسیدگی به شکایات مردمی اطلاع دهند.
نظر شما