پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۲۶

ترافیک محورهای مواصلاتی مازندران نیمه سنگین است

ترافیک محورهای مواصلاتی مازندران نیمه سنگین است

ساری - خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه مازندران از باز بودن تمامی راه های اصلی، شریانی و فرعی استان خبر داد و گفت: هم اکنون تراکم ترافیکی در جاده های هراز و کندوان نیمه سنگین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جعفر محمد نژاد افزود: این وضعیت موجب کندی تردد وسائط نقلیه در این محورهای مواصلاتی شده و میهمانان نوروزی با تاخیر به مقاصد خود می رسند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تردد وسائط نقلیه در جاده فیروز کوه به صورت عادی و روان در حال انجام است و میهمانان نوروزی به سهولت در حال عبور از این مسیر هستند.

رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدویتهای ترافیکی در جاده های استان خبر داد و گفت: طی ساعات پایانی امروز در محورهای مواصلاتی هراز و کندوان محدویت های ترافیکی اعمال می شود.

وی اعلام کرد: محدویت های ترافیکی به منظور تردد روان تر وسائط نقلیه و کاهش خطرات اعمال شده و موجب روان تر شدن عبور و مرور خودروها در این محورهای مواصلاتی شده است.

محمدنژاد با اشاره به آغاز موج بازگشت گردشگران نوروزی به شهر و دیار خود، اظهار داشت: بازگشت این افراد به شهرهای خود ، موجب افزایش عبور و مرور در جاده های شریانی استان شده است.

فرمانده پلیس راه مازندران به رانندگان توصیه کرد با صبر و حوصله بیشتری به ادامه مسیر بپردازند تا شاهد حوادث ناگوار در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی نباشیم.

مازندران از طریق سه محور هراز، کندوان و فیروزکوه با پایتخت کشور ارتباط دارد.

کد خبر 1279855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha