پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۳۴

نیمه دوم فروردین/

اجرای "دایره گچی" از سر گرفته می‌شود

اجرای "دایره گچی" از سر گرفته می‌شود

اجرای نمایش "دایره گچی" حمید پورآذری از نیمه دوم فروردین‌ماه امسال در فرهنگسرای بهمن ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش "دایره گچی" به کارگردانی پورآذری با حضور بیش از 100 جوان علاقمند به تئاتر برداشتی از نمایش "دایره گچی قفقازی" نوشته برتولد برشت است. این نمایش که اسفندماه سال 89 اجرای خود را در گالری شماره دو فرهنگسرای بهمن آغاز کرد با استقبال قابل توجه مخاطبان، منتقدان و صاحبنظران تئاتر مواجه شد.

با وجود اینکه نمایش "دایره گچی" از حضور جوانان علاقه‌مند به تئاتر بهره برده و در جذب مخاطب نیز موفق بوده تا به حال هیچ حمایت مالی قابل توجهی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، اداره‌ کل هنرهای نمایشی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این نمایش نشده است.

"دایره گچی" قرار است از نیمه دوم فروردین‌ماه اجرای عمومی خود را در فرهنگسرای نیاوران از سر بگیرد. حمید پورآذری پیش از این نمایش‌هایی چون "حسینقلی، مردی که لب نداشت"، "ادیپ" و "دور دو فرمان" را به همراه جوانان و دانشجویان علاقمند به تئاتر به صحنه برده است که این آثار مورد استقبال مخاطبان و علاقمندان به تئاتر قرار گرفته‌اند.

کد خبر 1279903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha