۱۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

بهروز خبرداد:

اجرای اقدامات گسترده برای هوشمند سازی مدیریت ترافیک در سال90

اجرای اقدامات گسترده برای هوشمند سازی مدیریت ترافیک در سال90

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران با اشاره به این که اقدامات گسترده ای برای هوشمندسازی مدیریت ترافیک در دستور کار قرار دارد گفت: در سال 90 شبکه فیبر نوری تهران 50 کیلومتر گسترش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الله بهروز با بیان این مطلب گفت: شهر تهران در فاز نخست به بیش از هزار و 500 کیلومتر فیبر نوری نیاز دارد که در تلاشیم فاز اول این شبکه را هرچه سریعتر تکمیل کنیم.

وی ادامه داد: در سال 89 شبکه فیبر نوری شهر بیش از 100 کیلومتر گسترش یافت و در مجموع شبکه فیبر نوری تهران به حدود 600 کیلومتر رسیده است که در تلاشیم با گسترش سریعتر این شبکه زمینه استفاده بیشتر از سیستم های هوشمند را در مدیریت ترافیک فراهم کنیم.

بهروز تاکید کرد: هر چه شبکه فیبر نوری گسترده‌ تر و کامل‌تر باشد امکان به کارگیری سیستمهای هوشمند بیشتری در کنترل ترافیک وجود دارد که نصب چراغهای راهنمایی هوشمند، ایجاد تقاطعهای هوشمند، نصب دوربینهای نظارت تصویری و ثبت تخلفات، مدیریت و کنترل ناوگان حمل ونقل عمومی و ترافیک همه و همه وابسته به ایجاد شبکه فیبر نوری است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اقدامات سال گذشته این سازمان گفت: مجموعا بیش از 100 کیلومتر شبکه فیبر نوری شهر گسترش یافت و 108 دستگاه دوربین نظارت تصویری، 51 دوربین خودکار ثبت تخلف سرعت و 3 دوربین خودکار ثبت تخلف عبور از چراغ قرمز در تهران نصب و راه اندازی شد.

وی افزود: نصب و راه اندازی 21 چراغ راهنمای هوشمند، 31 چراغ راهنمایی زمان دار و 33 چراغ راهنمایی چشمک زن از دیگر اقداماتی است که در سال گذشته صورت گرفته است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته 70 تقاطع به چراغ راهنمایی سولار، 408 تقاطع به فانوس های کم مصرف (LED) و 46 تقاطع به برق اضطراری (UPS) مجهز شدند.

بهروز گفت: در سال 90 نیز شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اقدامات گسترده ای را برای هوشمند سازی هرچه بیشتر مدیریت ترافیک در دستور کار دارد و تلاش خواهد شد که با به کارگیری سیستم های هوشمند بتوانیم نظارت دقیق تر و بهتری بر وضعیت ترافیک داشته باشیم.

کد مطلب 1279909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha