به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، دولت موقت عراق در بيانيه اي اعلام كرد با اختصاص مبلغ 90 ميليون دلار ديگر به هيات عالي اجرايي انتخابات براي برگزاري هرچه بهتر اين روند در خارج از عراق موافقت كرده است.
اين مبلغ علاوه بر 250 ميليون دلاري است كه قبلا از سوي دولت موقت به هيات عالي اجرايي انتخابات تحويل شده است .
با اختصاص اين مبلغ مجموع كل بودجه اي كه دولت موقت عراق تاكنون در اختيار هيات عالي اجرايي انتخابات قرار داده است كه ناظر و مسئول اجراي انتخابات ماه ژانويه است به 340 ميليون دلار مي رسد.
هيات عالي اجرايي و نظارت بر انتخابات عراق پنج شنبه گذشته اعلام كرد تصميم گرفته است زمينه مشاركت تمام عراقي هاي مقيم خارج اين كشور را در انتخابات ژانويه فراهم كند.
در بيانيه دولت موقت عراق انتخابات اين كشور به عنوان چالشي تاريخي پيش روي اين دولت اعلام شده است.
اين بيانيه افزود: دولت عراق از هيات عالي اجرايي و نظارت بر انتخابات و سازمان ملل انتظار دارد نهايت تلاش هاي خود را براي موفق برگزار شدن انتخابات بر اساس معيارها و ضوابط انتخاباتي معروف به گونه اي كه تمام طيف ها و گروه هاي ملت عراق در داخل و خارج اين كشور بتوانند در اين پروسه شركت كنند، بكار گيرند.
در اين حال رحب لفيف از علماي حوزه علميه نجف اشرف با استقبال از مشاركت عراقي هاي مقيم خارج در انتخابات در عين حال از كمبود كارت هاي انتخاباتي توزيع شده در داخل عراق ابراز نگراني كرد.
نظر شما