پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۳۱

یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان /

چلسی - من یونایتد؛ جذاب ترین دیدار فصل/ بارسا خوش اقبال میزبان شاختار

چلسی - من یونایتد؛ جذاب ترین دیدار فصل/ بارسا خوش اقبال میزبان شاختار

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: تیم فوتبال چلسی چهارشنبه شب در دیدار رفت از مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا میزبان تیم فوتبال منچستریونایتد در ورزشگاه استمفوردبریج است.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال چلسی در حالی مقابل من یونایتد به میدان می رود که این دیدار می تواند برای آبی پوشان جنبه انتقامی داشته باشد. چلسی با مربیگری "آورام گرانت" در دیدار نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008 مقابل منچستر در ضربات پنالتی شکست خورد و جام را از دست داد.

چلسی که در این فصل از رقابت ها دستش از جام های فوتبال انگلستان و بویژه لیگ برتر کوتاه مانده، لیگ قهرمانان اروپا را آخرین فرصت می داند تا دست خالی، فصل را به پایان نبرد. کارلو آنچلوتی در خصوص این دیدار اظهار داشت: دیدار با منچستریونایتد مهم ترین دیدار فصل ما به حساب می آید. تیم ما در شرایط روحی و روانی خوبی به دیدار منچستریونایتد می رود. تمام فصل یک طرف و این دیدار با منچستر طرف دیگر.

یونایتد در 5 بازی گذشته که در استمفوردبریج با چلسی بازی کرده موفق نشده گلی به ثمر برساند که این موضوع برای چلسی عامل افزایش روحیه به حساب می آید.

دیگر دیدار این مرحله از رقابت ها را بارسلونا و شاختاردونتسک در ورزشگاه نیوکمپ برگزار می کنند. بارسا را به دلیل هم قرعه شدن با شاختار باید خوش اقبال ترین تیم مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا دانست هرچند که در فوتبال ، چیزی قابل پیش بینی نیست.  این دو تیم از سال 2004 پنج بار با یکدیگر بازی کرده اند که بارسا سه بار برنده و دو بار بازنده شده است.

دیدارهای رفت مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ‌های پنجم و ششم آوریل 2011 (16 و 17 فروردین‌ماه 1390) برگزار خواهد شد و دیدارهای برگشت این تیم‌ها نیز در تاریخ‌های 12 و 13 آوریل 2011 (23 و 24 فروردین‌ماه 1390) انجام می شود.
 
دیدار نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا نیز در تاریخ 28 مه 2011 (7 خردادماه 1390) در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار خواهد شد.

کد خبر 1281998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha