به گزارش خبرنگار مهر در رشت، خلیل بهروزی فر عصر سه شنبه در جمع مسئولان این شهرستان افزود: تالش در تولید محصولات دامی و عسل رتبه اول استان و در تولید کیوی رتبه دوم را دارد.
وی همچنین با اعلام اینکه سرانه مالکیت شهرستان تالش نسبت به استان در سطح پائین تری قرار گرفته است، اظهارداشت: سرانه مالکیت اراضی زراعی شش دهم هکتار و اراضی باغی دو تا سه دهم هکتار است و حدود 35 درصد از دام سبک و سنگین و 50 درصد زنبورهای عسل استان نیز در این شهرستان است.
فرماندار تالش گفت: در این شهرستان بیش از 160 واحد تولیدی و تبدیلی صنایع کشاورزی و 30 تعاونی تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی فعال بوده و عمده تولیدات تالش برنج، محصولات دامی، کیوی، گردو، فندوق، گیلاس وسایر محصولات باغی و زراعی است که بخش کشاورزی حدود 48 درصد اشتغال مستقیم شهرستان را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه برلزوم حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه گردشگری در شهرستان تالش اشاره کرد و افزود:
کمک به ایجاد زیرساختهای لازم و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی از ضروریات توسعه گردشگری در این منطقه است.
بهروزی فر با بیان اینکه این شهرستان دارای آثار تاریخی و طبیعی ارزشمند و منحصر به فردی است، اظهار داشت: وجود این ویژگی ها موجب شده تا از دیرباز گردشگران داخلی و خارجی توجه خاصی به این شهرستان داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: وجود ظرفیت های متفاوت و موقعیت ویژه شهرستان زمینه مناسبی را برای ایجاد اشتغال در بخش گردشگری، توریسم و اکوتوریسم فراهم آورده است.
نظر شما