منصور احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 700 هزار هکتار زمین شیب دار شناسایی شده که تمام آنها به صورت آبی و دیم قابلیت تبدیل به باغ را دارد، اظهار داشت: یکی از مصوبات سفر هیئت دولت به استان توسعه 20 هزار هکتار از باغات استان است که در این زمینه مطالعات لازم صورت گرفته و تاکنون 10 هزار هکتار آن انجام شده که در این راستا در فصل درختکاری بیش از سه میلیون نهال مثمر و نشاء بین باغداران استان توزیع شد که عمدتاً نهال یارانه ای بود.
وی با بیان اینکه سالیانه در استان 12 میلیارد مترمکعب نزولات آسمانی داریم، تصریح کرد: از این میزان نزولات آسمانی متاسفانه تنها 1.8 میلیارد مترمکعب در بخش کشاورزی مصرف می شود و مابقی آن بصورت تبخیر و تعرق و سیلاب مخرب از دسترس خارج می شود که در صورت احداث باغات قسمت اعظم آن را می توان در استان ذخیره و مصرف کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به سیاستهای مدیریت باغبانی در بخش توسعه باغات خاطرنشان کرد: استفاده از محصولات با ارزش اقتصادی بالا و تا حد امکان تولید محصولات نوبرانه به ویژه محصولات خشکباری به دلیل خاصیت انبارداری و مزیت نسبی در صادرات و ارزآوری همچنین توسعه باغات تجاری با استفاده از پایه های رویشی از جمله سیاست های دیگری است که مورد حمایت باغبانی استان است و از متقاضیان این بخش هم استقبال می شود.
نظر شما