پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۰، ۸:۴۹

هدایتخواه با مهر مطرح کرد:

دلیل تاخیر در تشکیل وزارت ورزش و جوانان / مصوبه مجلس لازم‌الاجرا است

دلیل تاخیر در تشکیل وزارت ورزش و جوانان / مصوبه مجلس لازم‌الاجرا است

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاخیر در تشکیل وزارت ورزش و جوانان گفت که دولت قصد اجرا کردن مصوبه تشکیل این وزارتخانه را دارد اما در پی راهکاری برای حفظ جایگاه سیاستگذاری کلان مسائل مربوط به جوانان است.

ستار هدایتخواه در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با بیان اینکه معتقد است حیطه کاری سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی هیچ سنخیتی با هم ندارد، گفت: به هر حال بعد از مصوبه مجلس، دولت باید ساختار جدیدی برای وزارت ورزش و جوانان طراحی کند.

وی با اشاره به اینکه این مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان رسیده است و چون به صورت قانون در آمده دولت ملزم به اجرای آن است، ادامه داد: اینگونه نیست که دولت قصد اجرا نکردن این مصوبه مجلس را داشته باشد، بلکه دولت به دنبال این است که در این ساختار جدید جایگاه سیاستگذاری مسائل مربوط به جوانان حفظ شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه مسائل جوانان نیاز به سیاست گذاری کلان دارد، اظهار داشت: ساختاری مانند شورای عالی جوانان می تواند این نیاز را پاسخو باشد.

به گزارش مهر، مهلت سه ماهه رئیس جمهور برای معرفی وزیر ورزش و جوانان امروز ( 20 فروردین ) به پایان رسید .

 تشکیل وزارت ورزش و جوانان 13 دیماه سال 89 در مجلس تصویب شد و معاون اول رئیس جمهور در همان تاریخ در مصاحبه با خبرنگاران گفت: " دولت به تصویب طرح ادغام سازمان های تربیت بدنی و ملی جوانان و تشکیل وزارت ورزش و جوانان در مجلس انتقاد دارد اما به قانون عمل خواهد کرد ." 

با این حال با گذشت دوماه و نیم از پایان مهلت قانونی تشکیل این وزارتخانه دولت هنوز اقدامی در این زمینه انجام نداده است . در این مدت علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رئیس جمهور این موضوع را تذکر داد.

کد خبر 1283446

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha