پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۱۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مخالفت بانک مرکزی با صدور مجوز پرداخت وام به بازنشستگان

مخالفت بانک مرکزی با صدور مجوز پرداخت وام به بازنشستگان

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی گفت: به دلیل اینکه بانک مرکزی با صدور مجوز برای ارائه وام به بازنشستگان موافقت نکرد به دیوان عدالت اداری طرح دعوی کرده ایم.

علی اکبر خبازها در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ارائه وام به بازنشستگان افزود: سال گذشته 6 میلیارد تومان از وجوه اداره شده سازمان تامین اجتماعی برای ارائه وام به بازنشستگان اختصاص یافت که پرداخت آن منوط به صدور مجوز و موافقت بانک مرکزی بود.

به گفته وی، با توجه به اینکه در حال حاضر بازنشستگان با مشکلات زیادی مواجه هستند به همین دلیل ارائه وام 500 هزار تومانی هر چند که اندک است اما تا حدودی می توانست باعث کاهش مشکلاتشان شود.

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی با اشاره به اینکه موافقت نکردن بانک مرکزی منجر به این شد که سال گذشته هیچیک از بازنشستگان وام دریافت نکنند.

خبازها تاکید کرد: به دلیل کوتاهی بانک مرکزی و به منظور گرفتن حق و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و ارائه وام به آنها به دیوان عدالت اداری طرح دعوی کرده ایم.

به گفته وی، بدنبال این هستیم که بتوانیم از 6 میلیارد تومان اعتبار سال گذشته نیز برای ارائه وام به بازنشستگان استفاده کنیم.

کد خبر 1286188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha