پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۱۷

160عمل جراحی قلب در چهار محال و بختیاری انجام شد

160عمل جراحی قلب در چهار محال و بختیاری انجام شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان چهار محال و بختیاری گفت: در سال گذشته 160عمل جراحی قلب در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد صورت گرفته است.

دکتر علی آتش افزا در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: 160 عمل جراحی قلب در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر گروه  و تیم جراحی قلب در چهار محال و بختیاری از استان تهران در حال فعالیت هستند.
 
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان چهار محال و بختیاری بیان داشت: تیم جراحی چهار محال و بختیاری در تهران در حال دیدین آموزشهای لازم هستند و زمانی که دوره تیم جراحی قلب به اتمام رسد خدمات رسانی بیشتری به هم استانیها صورت می گیرد.
 
آتش افزا یادآور شد: در حال حاضر همه شرایط در چهار محال و بختیاری برای جراحی قلب مناسب است اما استان ظرفیت بیشتر از این  موارد را داراست.
 
وی با اشاره به اینکه  میزان رضایتمندی بیماران در ارائه خدمات در ایام تعطیلات نوروز بیش از 90 درصد بوده، خاطرنشان کرد: این میزان رضایتمندی حاکی از آن است که پرسنل و پزشکان در ارائه خدمات بهترینها را برای بیماران در ایام نوروز در نظر گرفته اند.
کد خبر 1287737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha