به گزارش خبرگزاري مهر ، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي بااشاره به وقايع دانشگاه علم وصنعت گفت : تمامي شواهد و قرائن نشان مي دهد كه يك جريان سياسي خاص براى تصاحب كرسيهاى قدرت ، سعى دارد با ايجاد شوك در جامعه با التهابي كه ايجاد مي كند به مقاصد و مطامع خود دست يابد.
وى افزود : مقامهاى وزارت علوم بايد پاسخگو باشند كه چرا چهره هاى مشكوكى كه در هر محفل سياسى وارد مي شوند تنش و تنازع فيزيكى را موجب مي شوند، در محافل دانشگاهى دعوت شده و مجوز سخنرانى براى اين افراد صادر مي شود.
آليا پرونده هسته اي ايران را مورد توجه قرار داد و گفت : عملكرد اروپاييها نشان ميدهد كه آنها به دنبال تطويل و فرصتسوزي ميباشند تا دستيابي به فناوري هستهاي توسط نيروهاي متخصص ايراني را به تعويق اندازند تا بلكه بتوانند حتي از دستيابي به اين حق در يك فرصت مناسب، به طور كامل جلوگيري نمايند.
وي افزود: مسؤولين و مذاكره كنندگان طرف ايراني نيز بايستي گزارشها را به طور كامل در اختيار مردم قرار دهند.
آليا ادامه داد: در حال حاضر اطلاعاتي كه در اختيار مردم گذاشته ميشود كاملاً يك طرفه و مانع از تصميمگيري درست مردم در آينده ميشود.
نماينده مردم تهران در ادامه روز جهاني قدس را يادگار حضرت امام (ره) و روز احقاق حقوق مستضعفين عالم ذكر كرد و گفت: روز جهاني قدس، عزم و اراده آزادي خواهان جهان در حمايت از انتفاضه و مردم مظلوم فلسطين را نشان ميدهد.
وي افزود: مرزهاي اعتقادي، ايدئولوژيك و سياسي و اقتصادي ما در فلسطين و انتفاضه مردم فلسطين قرار دارد.
دبير كميته فرهنگي - اجتماعي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پايان خاطر نشان ساخت: تروريسم مقولهاي است كه متاسفانه در عرصه بينالملل برخورد دوگانهاي با آن ميشود در حاليكه رژيم صهيونيستي با ابزارهاي پيشرفته به كشتار بيرحمانه مردم فلسطين مبادرت ميورزد، اما هيچ صداي از مجامع حقوق بشري و به اصطلاح ضد تروريسم بر نميخيزد.
نظر شما