به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین روز از مسابقات جام جهانی تیراندازی در "چانگئون" کره جنوبی با برگزاری دو مسابقه در مواد تفنگ سه وضعیت مردان و تپانچه 25 متر راپید فایر مردان پیگیری شد که نمایندگان کشورمان با حضور در مسابقه ماده سه وضعیت به کار خود در این رقابتها پایان دادند.
در دور مقدماتی این ماده تیم ایران با سه تیرانداز در مسابقات شرکت کرد که در نهایت در گروه اول امین حیدری با 1133 امتیاز بیست و ششم شد و حسین باقری کلهرودی با 1124 امتیاز در رده سیام قرار گرفت. مهدی جعفری پویا نیز در گروه دوم با 1115 امتیاز در مکان سی و پنجم ایستاد.
جامجهانی تیراندازی در کره جنوبی جنبه انتخابی المپیک را داشت. این مسابقات از 20 تا 26 فروردینماه در "چانگئون" کره جنوبی برگزار میشود که تیراندازان ایران بدون کسب مدال یا حضور در مرحله فینال (8 تیرانداز برتر) به کار خود در این مسابقات پایان دادند.
تیراندازان کشورمان تاکنون صاحب دو سهمیه المپیک توسط مهلقا جام بزرگ و الهه احمدی در مسابقات قهرمانی جهان آلمان و جام جهانی تیراندازی در استرالیا شدهاند.
نظر شما