پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۴۴

حجت الاسلام اسماعیلیان:

پنج هزار نفر در آزمون قرآنی لرستان شرکت می کنند

پنج هزار نفر در آزمون قرآنی لرستان شرکت می کنند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از شرکت پنج هزار و 600 نفر در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، حجت الاسلام علی اسماعیلیان در این رابطه اظهار داشت: آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم همزمان با سراسر کشور، نهم اردیبهشت‌ماه سالجاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل و برگزاری دوره‌های آموزش حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن‌کریم و ارزیابی آن، افزود: برگزاری ‌آزمون‌های کتبی و شفاهی یکی از راههای سنجش و ارزشیابی ‌میزان موفقیت قرآن‌‌آموزان و مؤسسات قرآنی در فراگیری محتوا و اجرای این دوره‌هاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان یادآور شد: فهرست مؤسسات قرآن طرف قرارداد با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایگاه اینترنتی اداره آموزش مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی درج شده‌است.

حجت الاسلام اسماعیلیان تصریح کرد: این آزمون با شرکت پنج هزار و 637 نفر از 73 مؤسسه قرآنی در پنج رشته حفظ و مفاهیم برگزار می شود.

وی افزود: شهرستان کوهدشت با هزار و 925 نفر بیشترین آمار شرکت کننده و شهرستان ازنا با 77 نفر کمترین آمار را به خود اختصاص داده اند.

کد خبر 1289336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha