حجت سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شیلات گیلان امسال اقدام به ماهی دار کردن 600 هکتار از این آب بندان ها پس از آماده سازی و هماهنگی از سوی جهاد کشاورزی و سازمان آب منطقه ای خواهد کرد.
وی اظهارداشت: امسال یک میلیون و 500 هزار قطعه بچه ماهی در آب بندان ها رها سازی می شود که هر هکتار برداشت دو تن را در پی خواهد داشت که شوراهای اسلامی و روستانشینان با فروش ماهی ها و سود حاصله می توانند جبران هزینه های غیر پیش بینی شده روستا و زندگی خود را جبران کنند.
مدیرکل شیلات گیلان از رها سازی بچه ماهی در آب بندان های فومن و شفت خبرداد و افزود: با توجه به مصوبه سفر ریاست جمهور مبنی بر ماهی دار کردن آب بندان های واجد شرایط استان در شهرستان های فومن و شفت به تعداد 19 پهنه به مساحت 55.3 هکتار به تعداد 99 هزار و 360 قطعه بچه ماهی رایگان از سوی شیلات استان رها سازی شده است.
وی همچنین با اشاره به تکثیر ماهی خاویاری از سوی بخش خصوصی در تالش برای نخستین بار در کشور یادآورشد: این یک روند خوبی برای تامین بچه ماهی خاویاری است تا از این طریق کمک شایانی به حفظ و نگهداری ذخایر دریا شود.
نظر شما