پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۵۹

واشنگتن پست:

تحریم ایران بی اثر شد

تحریم ایران بی اثر شد

یک روزنامه غربی در گزارشی ضمن اشاره به بی تاثیر بودن تحریمهای ظالمانه ایران از سوی غربی ها نوشت: قیام اعراب مهمترین آزمون برای سیاست خارجی رئیس جمهوری آمریکا بوده و این کشور را در تنگنا قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، واشنگتن پست در گزارشی نوشت: بسیاری از کارشناسان مسائل سیاسی بر این باورند که قیام های مردمی در خاورمیانه مهمترین آزمون برای سیاست خارجی "باراک اوباما" است.

هم اکنون پاکستان خواستار کاهش حملات موشکی آمریکا در مناطق قبیله نشین در مرز با افغانستان شده و گزارشهایی در رابطه با پیشرفت برنامه هسته ای ایران منتشر می شود که همه این عوامل عرصه را برای اوباما تنگ تر کرده است.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، قیام های مردمی در خاورمیانه افزایش قیمت نفت را به همراه داشته و باعث شده تا ایرانی ها به راحتی در برابر تحریم های یکجانبه دولت اوباما ایستادگی کنند. همچنین در روزهای اخیر مقامات از آزمایش موفقیت آمیز نسل جدیدی از سانتریفیوژها برای غنی سازی اورانیوم و آغاز سوخت گذاری در قلب رآکتور نیروگاه هسته ای بوشهر و راه اندازی آن در اوایل ماه آتی خبر می دهند.

این درحالی است که مقامات آمریکا در ماههای گذشته با اطمینان از تاثیر تحریم ها بر ایران دم می زدند، اما هم اکنون فعالیت هسته ای این کشور یکبار دیگر می تواند آغاز شود.

این گزارش در حالی منتشر می شود که مقامات غربی و تحلیلگران رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به پیشرفت برنامه هسته ای ایران اعتراف کردند، در همین رابطه جروزالم پست در گزارشی با اشاره به آزمایش سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته از سوی ایران نوشت: تهران توانسته با ویروس "استاکس نت" مقابله کرده و آن را شکست دهد.

کد خبر 1290576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha