پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۵۲

با حضور رئیس جمهور؛

مرکز درمانی علی بن ابی طالب(ع) قم به بیمارستان تبدیل می‌شود

مرکز درمانی علی بن ابی طالب(ع) قم به بیمارستان تبدیل می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: معاون بهداشت و درمان سپاه علی بن ابی طالب(ع) استان قم گفت: بزودی مرکز درمانی علی بن ابی طالب(ع) به بیمارستان 64 تختخوابی تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار دکتر رضا فقیهی با اشاره به یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به قم اختصاص 14 میلیارد ریال اعتبار برای کمک به توسعه و تجهیز مرکز درمانی علی بن ابی طالب(ع) بود، اظهار داشت: با تلاش شبانه روزی فضای فیزیکی این مرکز گسترش یافته و دستگاه های تخصصی مورد نیاز خریداری شده و بزودی در مراسم ویژه ای با حضور رئیس جمهور به عنوان بیمارستان معرفی می شود.

کلنگ بیمارستان 200 تختخوابی علی بن ابی طالب(ع) به زمین می خورد

وی اضافه کرد: زمینی به وسعت 40 هزار متر مربع برای احداث بیمارستان مجهز 200 تختخوابی علی بن ابی طالب(ع) در نظر گرفته شده که کلنگ آن نیز به زمین زده خواهد شد. 

فقیهی با بیان اینکه روزانه سه هزار خدمات در این درمانگاه به مردم ارائه می‌شود، اظهار داشت: مرکز درمانی علی بن ابی طالب(ع) از جمله مراکز درمانی مجهز و پیشرفته قم است که با جذب و بکارگیری متخصصان مجرب و راه اندازی بخش‌های درمانی کاملاً تخصصی و دارای تجهیزات و امکانات به روز، عملکرد موفقی را در ارائه خدمات متنوع درمانی به کارکنان نیروهای مسلح و مردم قم ارائه می‌کند.

وی به فعالیت 25 بخش تخصصی، 6 بخش فوق تخصصی و 14 بخش عمومی اشاره کرد و گفت: تمام خدمات ارائه شده در این درمانگاه برای نیروهای مسلح رایگان و برای عموم مردم با تعرفه دولتی و طرف قرارداد با تمام بیمه‌ها انجام می‌شود.

معاون بهداشت و درمان سپاه علی بن ابی طالب(ع) استان قم همچنین به بخش‌های مختلف این درمانگاه اشاره کرد و افزود: بخش دندانپزشکی با یک سالن مجهز و با 16 یونیت فعال به همراه دستگاه پانورکس دیجیتال ویژه گرافی کامل دندان‌ها، به عنوان یکی از بخش های بسیار مجهز و کم نظیر در سطح استان قم است.

وی با اشاره به بخش جراحی این مرکز اظهار داشت: این بخش دارای 4 اتاق عمل، 35 تخت بستری و یک سالن مجهز ریکاوری می‌باشد.

فقیهی ادامه داد: دستگاه ارتوروسکپی برای عمل بسته زانو، دستگاه اندوسکپی سینوس برای جراحی سینوس‌های صورت، دستگاه لاکروسکپی برای جراحی بسته شکم، دستگاه تی یو ال برای سنگ شکن درون اندامی و دستگاه لیزر برای عمل چشم، بخشی از دستگاه های این مرکز درمانی است.

انجام 3 هزار عمل جراحی طی سال گذشته در این مرکز

وی با بیان اینکه سال گذشته سه هزار عمل جراحی در این مرکز انجام شده است، اظهار داشت: در راستای کمک رسانی به خانواده های شهدا، رزمندگان و ایثارگران بخش امداد پزشکی با 4 آمبولانس به صورت شبانه روز راه اندازی شده است.

معاون بهداشت و درمان سپاه استان قم همچنین به اقدامات این معاونت در هفته سلامت اشاره کرد و گفت: برای پاسداران سپاه علی بن ابی طالب(ع) کلاس های باعنوان مقاومت دارویی نسبت به آنتی بیوتیک ها ، طب ورزش، اصلاح الگوی تعذیه و پیشگری از بیماری ها با حضور  پزشکان ممحض در هفته سلامت از سوی این معاونت برگزار شد.
 

کد خبر 1290823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha