به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار جمعی از فرماندهان ارتش با گرامیداشت 29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و قدردانی از تلاش های بسیار خوب ارتش تاکید کردند: باید با استفاده از فرصتی که خداوند متعال برای خدمت در نظام جمهوری اسلامی فراهم کرده، همه ظرفیت ها و توانایی های فکری و عملی به میدان آورده شود.
فرمانده کل قوا خاطر نشان کردند: در هر عرصه ای که توانایی های فکری و عملی، خالصانه به میدان آورده شوند، کمک و لطف الهی شامل حال خواهد شد و زمینه موفقیت های روز افزون بوجود خواهد آمد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر لزوم زمان بندی دقیق برای اجرای طرح ها، افزودند: یکی از مواردی که باید مورد توجه جدی نیروهای مسلح به ویژه ارتش قرار گیرد، نوسازی پادگان ها و ایجاد فضای مناسب کار برای نیروها است.
در این دیدار امیر سرلشکر صالحی فرمانده کل ارتش و امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، گزارشی از طرح ها و برنامه های انجام گرفته و در دست اقدام ارائه کردند.
در ابتدای این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
نظر شما