پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ فروردین ۱۳۹۰، ۸:۴۹

احمدی در گفتگو با مهر:

صدا و سیمای مرکز گلستان امسال 520 دقیقه سریال تولید می‌کند

صدا و سیمای مرکز گلستان امسال 520 دقیقه سریال تولید می‌کند

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان تاکید کرد امسال این مرکز ساخت برنامه‌های فاخر در حوزه‌های مختلف انیمیشن، سریال، مستند و ... را در دستور کار داشته و 520 دقیقه سریال در دست تولید دارند.

محمدعلی احمدی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان درباره تولیدات این مرکز به خبرنگار مهر گفت: در سال‌های اخیر به ویژه پارسال با تدبیر و برنامه‌ریزی‌های مناسب تحول چشمگیری در حوزه برنامه‌های طبقه الف و ب، در موضوع‌های انیمیشن، سریال، تله‌فیلم، تولیدات عروسکی و مستند تولید شده است.

وی در ادامه افزود: این تحول با پیشنهاد اثرگذار رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر اینکه هر شبکه استانی متعهد به ساخت دو تله ‌فیلم در سال شد، آغاز و به دنبال آن با رفع موانع ازجمله بودجه باز و متمرکز، در سیمای استان‌ها در همه زمینه‌ها استمرار یافت. این سیاستگذاری و تشویق عوامل برنامه ساز چه در داخل و چه در خارج از سازمان موجب شد تحول جدی و اساسی در بعضی از ساختارها ایجاد شود.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان خاطرنشان ساخت: در سال‌های بین 84 تا 87 تعهد مرکز گلستان در بخش انیمیشن 60 دقیقه در سال بوده است. برای سال 1390 علاوه بر این‌که تلاش کرده‌ایم همان تعهد 60 دقیقه را کماکان تولید و ارائه کنیم. در قالب بودجه باز و متمرکز ستاد کارهای فاخری به صورت مجموعه‌های اپیزودیک و سریالی به مدت 520 دقیقه در دست تولید داریم.

احمدی ادامه داد: مجموعه‌ "بچه‌های جنگل" در 13 قسمت 11 دقیقه‌ای، مجموعه "قصه‌های دشت گل" در 13 قسمت هفت دقیقه‌ای، مجموعه "مشاهیر گلستان" در 13 قسمت 11 دقیقه‌ای و مجموعه "حکایت‌های مادربزرگ" در 13 قسمت 11 دقیقه‌ای تهیه می‌شود.

وی اشاره کرد: در زمینه سریال چند کار در دست بررسی و اقدام داریم. سریال شخصیت برجسته اهل ترکمن، شاعر نامی مختومقلی فراغی که مقدمات آن مصوب شده است، سریال 13 قسمتی نهال در مرکز سیمای استان‌ها به تصویب رسیده و در حال نگارش فیلمنامه هستیم. در مستندسازی بر اساس اعلام رسمی سیمای استان‌ها، مرکز گلستان سومین مستندساز در بین مراکز کشور است و در سال‌های اخیر مستندات ارزشمندی را تولید کرده‌ایم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان خاطرنشان ساخت: برای سال 1390 هم در قالب بودجه باز و متمرکز سیمای استان‌ها و هم در قالب مصوبات فرهنگی سفر سوم تعهدات زیادی را متقبل شده‌ایم که ان‌شاءالله به موقع تحویل خواهند شد. "فرهنگ و تمدن گلستان" در 26 قسمت 30 دقیقه‌ای، سری دوم "حریر فرهنگ" در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای، "پردیس" در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای، "آبی صحرا" در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای، "بودن بدون درد" در 13 قسمت 25 دقیقه‌ای و "مینو" در سه قسمت 35 دقیقه‌ای (حیات وحش گلستان).

احمدی اشاره کرد: صدا و سیمای مرکز گلستان در حال حاضر با یک ایستگاه فرستنده پرقدرت تلویزیونی 121 ایستگاه زمینی و ماهواره‌ای و رله تلویزیونی برنامه‌های مختلف شبکه سراسری و محلی سیما را به سمع و نظر مردم استان می‌رساند که طبق برنامه‌های تصویبی تا پوشش کامل نقاط محروم هر ساله به طور متوسط 10 ایستگاه ماهواره‌ای طراحی، نصب و راه‌اندازی خواهد شد.
 
مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان افزود: به لحاظ فنی و تجهیزات تکنولوژیک تقریباً جزو مراکز موفق هستیم. در گذار از آنالوگ به دیجیتال گام‌های موثری برداشته‌ایم که ان‌شاءالله بقیه مسیر را در سال 1390 طی خواهیم کرد و با عنایات الهی به موفقیت‌های قابل توجهی در سیگنال‌رسانی و رفع نقاط کور و بالا بردن کیفیت تصویر در سال آینده نائل خواهیم آمد و تولد دیجیتال در رسانه استانی را جشن خواهیم گرفت. در صدا و سیمای مرکز گلستان استودیوی مستقل خبر یکی از ویژگی‌های اساسی است که در شبکه‌های استانی بسیار محدود است و ان‌شاءالله افتتاح خواهد شد.
کد خبر 1292300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha