پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۵۳

ابوترابی‌فرد خبر داد:

تغییر نظر هیئت رئیسه مجلس درباره زمان آغاز بررسی بودجه 90

تغییر نظر هیئت رئیسه مجلس درباره زمان آغاز بررسی بودجه 90

نایب رئیس مجلس که پیشتر اعلام کرده بود گزارش کمیسیون تلفیق مجلس درباره لایحه بودجه 90 از روز شنبه در صحن مجلس بررسی خواهد شد از موافقت با پیشنهاد تعدادی از نمایندگان مبنی بر بررسی این گزارش از روز یکشنبه خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، سید محمد‌حسن ابوترابی ‌فرد که ریاست جلسه علنی روز سه شنبه مجلس را به‎عهده داشت، در خصوص زمان آغاز بررسی لایحه بودجه 90 در صحن علنی مجلس گفت : تعدادی از نمایندگان پیشنهاد دادند که برای بررسی دقیق ‌تر‌ گزارش کمیسیون تلفیق، این لایحه از روز یکشنبه در دستور کار نمایندگان در صحن پارلمان قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه بررسی لایحه بودجه باید بدون انقطاع در صحن پارلمان صورت گیرد و اینکه چند روز از هفته آینده را نیز جلسه علنی داریم لذا بررسی لایحه بودجه 90 از یکشنبه آینده در صحن مجلس آغاز می‌شود.
 
‌پیش از این، ابوترابی فرد در جلسه امروز مجلس اعلام کرده بود که لایحه بودجه 90 از شنبه در دستور کار مجلس قرار می‌ گیرد.
کد خبر 1292710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha