به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی چراغیان در نخستین هم اندیشی با مدیران رسانه های استان لرستان در سخنانی با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسات اظهار داشت: ما به دنبال استفاده از اندیشه اصحاب رسانه در راستای پیشرفت همه جانبه استان هستیم.
وی تصریح کرد: باید برنامه ریزی صورت گیرد که این جلسات هم اندیشی به صورت مستمر برگزار شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه توسعه استان هدف مشترک همه ماست، خاطرنشان کرد: باید اطلاع رسانی در استان مطابق با واقعیت ها و به صورت دقیق صورت گیرد.
توسعه اقتصادی نیازمند پیش شرط عوامل فرهنگی است
چراغیان با تاکید بر اینکه توسعه یک فرآیند چندبعدی است، یادآور شد: در روند توسعه و پیشرفت استان باید توسعه متوازن و پایدار مد نظر قرار گیرد و در این رهگذر به همه ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و عمرانی توسعه به صورت همه جانبه پرداخته شود.
وی با تاکید بر اینکه در بین ابعاد مختلف توسعه، توسعه اقتصادی دارای برجستگی خاص خود است، خاطر نشان کرد: غالب دانشمندان صنعتی شدن را موتور محرکه توسعه اقتصادی می دانند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی نیازمند پیش شرط عوامل فرهنگی است، بیان داشت: جامعه ای می تواند رشد اقتصادی مطلوبی داشته باشند که این نگرش در آن جامعه ایجاد شود.
چراغیان با بیان اینکه توسعه فرهنگی نیازمند آموزش، آگاه سازی و آماده کردن افکار عمومی است، عنوان کرد: به عنوان مثال در موضوع هدفمند کردن یارانه ها بحث آگاهسازی و اطلاع رسانی از جایگاه ویژه ای برخوردار بود تا این طرح به خوبی در کشور عملیاتی شد.
توسعه استان دغدغه همه دلسوزان عرصه رسانه است
وی با تاکید بر اینکه توسعه استان دغدغه همه دلسوزان عرصه رسانه است، افزود: مطبوعات به عنوان رکن چهارم دموکراسی می توانند با اعمال سه کار موثر اطلاع رسانی، آموزش و تفریح و سرگرمی روند توسعه فرهنگی استان را شتاب ببخشند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان از مطبوعات به عنوان تسهیل کننده و فراهم کننده زمینه توسعه همه جانبه استان یاد کرد و گفت: مطبوعات می تونند با تولید و توزیع مطلوب اطلاعات عنصر دانایی را در جامعه تقویت کنند.
چراغیان دانایی را کلید پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف دانست و بیان داشت: در لرستان باید به دنبال تحقق این امر باشیم.
هر کس به توسعه اعتقاد دارد باید به تقویت مطبوعات نیز معتقد باشد
وی با تاکید بر ضرورت توجه کمی و کیفی به حوزه مطبوعات استان لرستان، خاطر نشان کرد: هر کسی که به توسعه اعتقاد دارد باید به تقویت مطبوعات نیز معتقد باشد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه مطبوعات در لرستان طی سالهای اخیر از رشد خوبی برخوردار بوده اند، یادآور شد: امروز ما نیازمند گسترش هر چه بیشتر مطبوعات از نظر کیفی و کمی هستیم.
چراغیان ادامه داد: امروز متاسفانه برخی از نشرات استان لرستان محتوای لازم را ندارند که بخشی از این موضوع به کمبود امکانات در این حوزه بازمی گردد.
وی با تاکید بر مقابله با آفت ها و آسیب هایی که متوجه حوزه مطبوعات لرستان است، بیان داشت: مطبوعاتی می توانند در بستر توسعه نقش آفرین باشند که قلم نویسندگان آنها در دست انسانهای توسعه یافته باشد.
اصحاب رسانه استان باید دارای وسعت دید باشند
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه استان باید دارای وسعت دید باشند، عنوان کرد: از سوی دیگر خبرنگاران باید در چهارچوبهای قانونی به انجام رسالت خود بپردازند چرا که جنجال آفرینی دردی از مشکلات استان درمان نمی کند.
چراغیان همچنین به انتظارات از نشریات و رسانه های استان اشاره کرد و گفت: اولین چیزی که در این زمینه باید از سوی رسانه های استان مورد توجه قرار گیرد تولید و توزیع مطلوب اطلاعات و ترویج عنصر دانایی در جامعه است.
وی خواستار توجه ویژه رسانه ها ها به ترویج و تبلیغ قانون گرایی شد و گفت: در کنار این امر باید رسانه ها در راستای ترویج رفتارهای منطقی و مطالبه گرایانه در میان مردم گام بردارند.
توسعه لرستان نیازمند بستر و فضایی آرام است
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تحکیم وحدت میان اقوام و طوائف، گروههای اجتماعی و شهری و روستایی را از دیگر انتظارات مسئولان از رسانه ها دانست و گفت: توسعه استان نیازمند بستر و فضایی آرام است.
چراغیان تصریح کرد: همچنین مطبوعات استان باید نقد عالمانه، دلسوزانه و منصفانه مسئولان را در دستور کار قرار دهند.
وی بر ضرورت بیان خدمات دولت در راستای تقویت روحیه خدمت گزاری توسط رسانه ها تاکید کرد و گفت: معرفی ظرفیت ها و پتانسیلهای استان و تلاش در راستای تبلیغ فرهنگ کار و تلاش از دیگر رسالتهای مطبوعات در استان است.
رسانه ها طرحهای فرهنگی خود را ارائه دهند
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان همچنین با اشاره به تصویب اعتبارات فرهنگی در سفر سوم دولت به لرستان، گفت: در این سفر 44 میلیارد تومان اعتبار به این حوزه برای مدت زمان پنج سال اختصاص یافت که این اعتبارات در 10 سرفصل فرهنگی هزینه خواهد شد.
چراغیان با بیان اینکه بند هشتم این سرفصلها مربوط به رسانه ها است از اصحاب رسانه استان خواست طرحها و برنامه های خود را برای استفاده از اعتبارت فرهنگی ارائه کنند.
نظر شما