پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۵۰

تابش با مهر مطرح کرد:

امضای نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس دربیانیه حمایت از مصلحی

امضای نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس دربیانیه حمایت از مصلحی

دبیر کل فراکسیون اقلیت مجلس با تاکید بر اینکه اعضای این فراکسیون خواهان اعلام موضع نسبت به برکناری وزیر اطلاعات بودند، اعلام کرد تعدادی از اعضای این فراکسیون بیانیه 216 امضایی مجلس در حمایت از وزیر را امضا کرده‌اند.

محمدرضا تابش در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در پاسخ به این سئوال که آیا اعضای فراکسیون اقلیت نیز از 216 امضا کننده نامه به رئیس جمهور هستند، گفت: اعضای فراکسیون اقلیت خواهان راهپیمایی در صحن مجلس و اعلام موضع نسبت به برکناری وزیر اطلاعات بودند که متاسفانه آقای ابوترابی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت با این درخواست موافقت نکرد.

وی گفت: ما نیز از آنجا که قانونمندار هستیم ، متاسفانه نتوانستیم به صورت فراکسیونی موضع خود نسبت به برکناری وزیر اطلاعات را بیان کنیم.

تابش در خصوص امضای نامه به رئیس جمهور نیز گفت: دوستانی از اعضای فراکسیون خط امام (ره) مجلس این نامه را امضا کردند.

کد خبر 1293579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha